BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Landschapsarchitectuur in Mongolië

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Expertise op gebieden zoals botanie, ecologie, gebiedsinrichting, landschapsarchitectuur en industrieel design komen samen in de landschapsarchitectuur industrie. Buitenruimten worden gepland en ontworpen voor openbare ruimtes zoals parken, scholen en pleinen, maar ook voor particuliere commerciële en residentiële ruimten.

Mongolië is een land in Oost-en Centraal-Azië. Het grenst Rusland aan het noorden en China in het zuiden, oosten en het westen. Ulan Bator, de hoofdstad en grootste stad, is de thuisbasis van ongeveer 45% van de bevolking. Het duurt meestal westerlingen ongeveer 9 tot 18 maanden voordat ze verwerven goede conversatie vaardigheden in het Mongools.

Bachelor Opleiding in Landschapsarchitectuur in Mongolië

1 Resultaten in Landschapsarchitectuur, Mongolië Filter

Bachelor in de landschapsarchitectuur

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Met een Bachelor of Landscape Architecture, krijgen studenten om de landschapsarchitectuur vast professionele basis, de mensheid gezonde, verbetering van de leefomgeving en he ...

Lees meer