BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Bachelor's Programma's in Leiderschap 2020 in Zuid-Amerika

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Studenten van de Bachelor in leiderschap zal de kennis en vaardigheden met betrekking tot verschillende onderwerpen die betrekking hebben op leiderschap binnen organisaties worden toegekend. Deze onderwerpen variëren van psychologie en ethiek, te financieren en gedrag in organisaties.

Afstandsonderwijs is een methode voor het leveren van onderwijs aan studenten die niet fysiek aanwezig op de campus. Verschillende studies hebben aangetoond dat de leerprogramma's op afstand kan net zo efficiënt en effectief als conventionele klassikale programma's soms zelfs beter!

De volkeren van Zuid-Amerika bieden een krachtige ervaring rijk met voorname architectuur, stijl van koken, pottenbakken, en dansen. Met een verleden doordrenkt van folklore, studeren in Zuid-Amerika zal u toelaten om te genieten van een cultuur die de overhand hebben gekregen leeftijden.

Bachelor's Opleiding Afstandsonderwijs in Leiderschap in Zuid-Amerika

2 Resultaten in Leiderschap, Zuid-Amerika, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor in de Organizational Leadership - ACCEL

Anderson University South Carolina
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

Het doel van de Bachelor in Organizational Leadership programma is om leidinggevende vaardigheden op basis van christelijke

Lees meer

Bachelor Organizational Leadership - Human Resource Administration

Anderson University South Carolina
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

De Bachelor of Organizational Leadership met een concentratie in Human Resource Administration (BOLS / HRA) graad is ontworpen om kennis en vaardigheden te bieden in theorie e ...

Lees meer