$close

Filters

Resultaten weergeven

57 Undergraduate Studies in Levensmiddelentechnologie 2022

Bachelorgraden zijn meestal beschikbaar voor studenten die een middelbaar onderwijs hebben voltooid of de gelijkwaardige certificering hebben behaald. Afhankelijk van de vereisten van de universiteit, kunnen wetenschappers een of meer toelatingsexamens afleggen om toegelaten te worden. Wat is een bachelor in de voedingswetenschappen? Food science majors balanceren laboratorium leren met lezingen… Meer informatie

Bachelorgraden zijn meestal beschikbaar voor studenten die een middelbaar onderwijs hebben voltooid of de gelijkwaardige certificering hebben behaald. Afhankelijk van de vereisten van de universiteit, kunnen wetenschappers een of meer toelatingsexamens afleggen om toegelaten te worden.

Wat is een bachelor in de voedingswetenschappen? Food science majors balanceren laboratorium leren met lezingen leren en bestrijken een breed scala van wetenschappen met betrekking tot voedsel. Biologie, chemie en microbiologie cursussen zijn gemeenschappelijke voorwaarden voor veel van de kerncompetenties die dit graadtype vereist, zoals voedselsamenstelling, voedselchemie en voedselmicrobiologie. Aan de hand van analyse, theoretisch leren en hands-on oefenen studenten die voedingswetenschappen volgen, vanaf het begin de ontwikkeling en ontwikkeling van voedingsproducten in onderzoekslaboratoria tot het uiteindelijke product dat beschikbaar is op de open markt.

Naast vele andere vaardigheden kan het vermogen om voedselproducten te analyseren en voedselverwerkende technologieën te gebruiken, afgestudeerden met een Bachelor in Food Sciences onderscheiden van de concurrentie. Bijkomende vaardigheden in kritisch denken, organisatie en productontwikkeling kunnen studenten ook in staat stellen om een ​​productiever leven te leiden.

Veel universiteiten rekenen per kredietuur, en dus kunnen de totale kosten van het diploma afhankelijk zijn van het aantal studiepunten dat is behaald door afstuderen. Voor meer informatie en meer informatie over eventuele extra kosten, kunt u contact opnemen met toekomstige programma's voor informatie.

De voedingswetenschap biedt vaak een rijk en vruchtbaar veld van vooruitzichten. Naast het werken als onderzoekers van de voedingswetenschappen, kunnen afgestudeerden een baan vinden in technische functies bij elke variëteit van voedselproductiebedrijven, commerciële ranch en boerderij. Op het gebied van voedselproductie zijn studenten meestal posities als specialisten in kwaliteitsborging, productontwikkelaars of voedingsingenieurs. Andere mogelijke wegen zijn sensorisch onderzoek, ontwikkeling van cosmetica en milieubehoud.

Veel lessen die worden gevolgd in het kader van een Bachelor in de voedingswetenschappen, vereisen een laboratoriumcomponent en moeten op een campuslocatie worden afgelegd, hoewel sommige programma's de studenten in staat stellen online aan de vereiste of basisklas te voldoen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Frankrijk

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels. -
BSc
Voltijds
3 - 5 jaren
Engels
Campus
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letland

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ... +

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om kwaliteitsmanagement en ontwikkeling van innovaties in voedingsbedrijven te organiseren, creatief onderzoek uit te voeren en de basis te vormen voor verdere studies in het hoger onderwijs. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2022
01 jul 2022
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh Stad, Vietnam

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van voedselvoorziening in de wereld zijn geïnteresseerd in de specialis ... +

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van voedselvoorziening in de wereld zijn geïnteresseerd in de specialisatie Food Engineering. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2022
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Universidad de Leon
León, Spanje

We leiden professionals op die in staat zijn technologische processen in de voedingsindustrie te ontwerpen en te begeleiden, de kwaliteit van producten in de hele voedselketen ... +

We leiden professionals op die in staat zijn technologische processen in de voedingsindustrie te ontwerpen en te begeleiden, de kwaliteit van producten in de hele voedselketen te beheren en te controleren en training en advies geven over voedselkwesties. -
Bachelor
Voltijds
8 semesters
Spaans
Campus
 
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Seinäjoki, Finland

Als ingenieur van agrifood krijg je een holistisch begrip van voedselsystemen. Tijdens je studie kun je de productie van voedsel volgen van 'veld tot bord'. U begrijpt voedsel ... +

Als ingenieur van agrifood krijg je een holistisch begrip van voedselsystemen. Tijdens je studie kun je de productie van voedsel volgen van 'veld tot bord'. U begrijpt voedselverwerking vanuit vele perspectieven en voor verschillende grondstoffen, zoals groenten, granen, dranken en zuivel- en vleesproducten. Je krijgt een goede basis om te werken in verschillende functies op het gebied van agrifood, zoals in productie, kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling, in managementfuncties, in sales en marketing, of zelfs als oprichter van een bedrijf. Ook biedt het multidisciplinaire en internationale SeAMK de studenten van agrifood engineering de mogelijkheid om hun vaardigheden uit te breiden naar de internationale agrovoedingsindustrie. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
aug 2022
Campus
 
HAS University of Applied Sciences
's Hertogenbosch, Nederlanden

De wereld staat voor een enorme uitdaging: meer mensen voeden in een snel veranderende wereld. Wil jij deel uitmaken van de oplossing? Dan kun je het beste aansluiten bij Inte ... +

De wereld staat voor een enorme uitdaging: meer mensen voeden in een snel veranderende wereld. Wil jij deel uitmaken van de oplossing? Dan kun je het beste aansluiten bij International Food & Agribusiness! -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
29 aug 2022
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voedselchemie, voedingswetenschap, microbiologie, voedseltechnologie, beheer van voedselveiligheid) die kunnen werken in de voedselgerelateerde industrie en de voedselveiligheid bevorderen in maatschappij. Deze kunnen hen helpen om effectief te presteren in de voedsel-, voedings- en cateringindustrie en problemen op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid op te lossen. Het zal studenten ook voorzien van generieke managementvaardigheden om effectief te functioneren als supervisors en managers naarmate ze vorderen in hun loopbaan. -
BSc
Voltijds
2 - 4 jaren
Engels
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tsjechië

De bacheloropleiding Voedselveiligheid en -kwaliteit is een academisch gerichte opleiding die aansluit bij de huidige stand van zaken en het niveau van de wetenschap en de pra ... +

De bacheloropleiding Voedselveiligheid en -kwaliteit is een academisch gerichte opleiding die aansluit bij de huidige stand van zaken en het niveau van de wetenschap en de praktijkbehoeften in Europa. De studie bevat theoretische kennis en maakt het mogelijk de nodige praktische vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor de uitoefening van het beroep, inclusief werkgelegenheid in creatieve activiteiten, en bereidt ook studenten voor op een studie in een masteropleiding. -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels
sep 2022
Campus
 
The University of Tennessee Knoxville
Knoxville, Verenigde Staten

Sinds 1972 is het Department of Food Science een leider in het bijdragen aan voedselkwaliteit, veiligheid, verkoopbaarheid en beschikbaarheid door uitmuntendheid in onderwijs, ... +

Sinds 1972 is het Department of Food Science een leider in het bijdragen aan voedselkwaliteit, veiligheid, verkoopbaarheid en beschikbaarheid door uitmuntendheid in onderwijs, onderzoek en voorlichting. Onze nationaal erkende niet-gegradueerde en afgestudeerde programma's bereiden studenten voor op spannende en bevredigende carrières in de industrie, de overheid en de academische wereld. We nodigen je uit om onze site te verkennen en meer te weten te komen over het programma voor voedingswetenschap aan de Universiteit van Tennessee. Voedingswetenschap is een boeiend multidisciplinair vakgebied met als doel de kwaliteit, veiligheid en voeding van de wereldvoedselvoorziening te verbeteren. We zijn meer dan voedsel; we bestuderen het hele proces, van ontwerp tot vertering en alles daartussenin. Hier op de UT leer je hoe eten bij de plaatselijke supermarkt terechtkomt. Ons programma is meer dan leren door middel van een hoorcollege. Je brengt uren door in laboratoria om de kwaliteiten en samenstelling van voedsel te leren. Als je geïnteresseerd bent in chemische reacties, als je wilt weten hoe je voedsel terugroept, of als je gezondheidszorg wilt bieden aan een patiënt, dan verlaat je de UT voorbereid om je carrière naar een hoger niveau te tillen. Graadopties Studenten met als hoofdvak voedingswetenschap besteden de eerste twee jaar aan het ontwikkelen van wetenschappelijke en algemene achtergrondkennis die nodig is voor cursussen in de bovenbouw. Vereiste wetenschappelijke cursussen omvatten biologie, scheikunde, wiskunde, microbiologie, voeding en natuurkunde. De algemene achtergrond wordt geboden door cursussen die nodig zijn voor VolCore en een inleidende cursus voedingswetenschappen. Op het niveau van de bovenbouw volgen studenten vakken in biochemie, voedselanalyse, voedselchemie, voedseltechnologie en voedselmicrobiologie. Ons flexibele curriculum biedt u de mogelijkheid om uw academische studies te concentreren in een van de vier concentraties die uw professionele doelen ondersteunen. Voedingswetenschappelijke concentraties Wetenschapsconcentratie Deze concentratie bereidt je voor op een carrière in de voedingsindustrie op lokaal, regionaal, nationaal of mondiaal niveau. Andere cursusopties zijn onder meer voedselverpakking, productieactiviteiten, voedselchemie, voedselmicrobiologie, regelgeving en sensorische wetenschap. Het Institute of Food Technologists (IFT) keurt deze concentratie en de bijbehorende cursussen goed. Pre-professionele concentratie Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de gezondheidszorg, zoals tandheelkunde, geneeskunde, farmacie of veterinaire zorg, moeten deze concentratie aangeven. Je volgt de vereiste cursussen voor toelating tot een professionele school, naast de basiscursusvereisten voor een Bachelor of Science-graad in Food Science. Pre-Professionele Concentratie 3 + 1 Net als onze Pre-Professional-concentratie, is Pre-Professional 3+1 gericht op studenten die zijn toegelaten tot het University of Tennessee Health Science Center (UTHSC) in Memphis of het University of Tennessee College of Veterinary Medicine (UTCVM) voorafgaand aan de voltooiing van een bachelordiploma. Na succesvolle afronding van je eerste jaar aan UTHSC of UTCVM ontvang je een tegoed voor de laatste 30 uur niet-gegradueerde cursussen. Vijfjarige BS/MS Tennessee biedt een versneld vijfjarig gecombineerd bachelor-/masterprogramma waarmee je 9 uur afstudeerkrediet kunt tellen voor zowel je bachelor- als masterdiploma in voedingswetenschappen. -
BSc
Voltijds
8 semesters
Engels
jun 2022
Campus
 
Free University of Bozen-Bolzano
Bolzano, Italië

Deze bachelor stelt je in staat om de interdisciplinaire competentie te verwerven die nodig is om te werken op het gebied van productie en commercialisering van gewassen en di ... +

Deze bachelor stelt je in staat om de interdisciplinaire competentie te verwerven die nodig is om te werken op het gebied van productie en commercialisering van gewassen en dierlijke producten, de verwerking van landbouwgrondstoffen tot voedingsproducten en het duurzaam beheer van bossen en berggebieden. Het gebruik van moderne technologie heeft ook de landbouw veranderd. Begrippen als duurzaamheid en milieubescherming zijn tegenwoordig nauw verbonden met het verbouwen van gewassen en voedselproductie. De agrarische sector vereist een soort kennis die de grenzen van de afzonderlijke disciplines overschrijdt en constante professionele ontwikkeling om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het veld. Deze cursus put zijn inhoud uit verschillende wetenschappelijke takken: natuurwetenschappen, techniek en economie om u een uitgebreide, solide educatieve achtergrond te bieden. In het derde jaar specialiseer je je in een van de volgende vakgebieden volgens het gekozen traject: Landbouwproductie Beheer van de bergomgeving Voedingswetenschappen Elk curriculum kan alleen worden aangeboden als een minimum aantal studenten wordt bereikt. -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels, Duits, Italiaans
sep 2022
07 jul 2022
Campus
 
New Mexico State University
Las Cruces, Verenigde Staten

Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestudere ... +

Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestuderen. Levensmiddelentechnologie is de toepassing van voedingswetenschap op de selectie, conservering, verpakking, verwerking, distributie en gebruik van veilig, voedzaam en gezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp, Nederlanden

Ben jij een innovatief, enthousiast en zakelijk persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding met een prakt ... +

Ben jij een innovatief, enthousiast en zakelijk persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding met een praktische insteek? Studeer Levensmiddelentechnologie (BSc) bij Van Hall Larenstein in Nederland. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2022
01 aug 2022
Campus
 
University of Chemistry and Technology, Prague
Praag, Tsjechië

Aan de Faculteit Levensmiddelen en Biochemische Technologie richten studenten hun studie ofwel op biochemie, microbiologie en biotechnologie of op voedselchemie, voedselanalys ... +

Aan de Faculteit Levensmiddelen en Biochemische Technologie richten studenten hun studie ofwel op biochemie, microbiologie en biotechnologie of op voedselchemie, voedselanalyse, voeding en voedseltechnologieën aan de andere kant door keuzevakken goed te selecteren. Je kunt kiezen uit twee specialisaties die deze faculteit aanbiedt. Specialisatie - Biochemie en Biotechnologie Door te kiezen voor Biochemie en Biotechnologie, hebben studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op biochemie en verschillende soorten biotechnologieën. De specialisatie biedt dus zowel algemene biochemische kennis als vaardigheden op verschillende biotechnologische gebieden, zoals het produceren van pure chemicaliën, biologisch actieve moleculen en biobrandstoffen. Deze specialisatie biedt ook vaardigheden voor technologieën die milieuproblemen oplossen. Specialisatie - Levensmiddelenchemie en -technologie Met een specialisatie in Food Chemistry and Technology richten studenten zich op zowel voedselchemie als verschillende voedseltechnologieën. Deze specialisatie biedt een unieke combinatie van chemische, analytische en technologische aspecten, waardoor studenten een overzicht krijgen van het veld van moderne en traditionele voedselproductie, evenals het vermogen om de impact van gebruikte verwerkingsprocessen op de nutritionele eigenschappen van voedselproducten te beoordelen . -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
sep 2022
Campus
 
George Brown College
Toronto, Canada

Leiderschapsclaims De eerste vierjarige Honours Bachelor of Food Studies-graad in Canada combineert culinaire kunsten en een uitgebreid curriculum voor voedselstudies. De voed ... +

Leiderschapsclaims De eerste vierjarige Honours Bachelor of Food Studies-graad in Canada combineert culinaire kunsten en een uitgebreid curriculum voor voedselstudies. De voedingssector is altijd in beweging, vooral als het gaat om gastvrijheid en culinaire kunsten. Deze constante verandering heeft de behoefte aan een meer holistische benadering van culinair onderwijs versterkt - een die studenten in staat stelt het voedselsysteem te onderzoeken terwijl ze een verscheidenheid aan culinaire technieken beheersen. Het Honours Bachelor of Food Studies-programma biedt de voedingsleiders van morgen de vaardigheden, inzichten en kennis om te slagen in dit snel veranderende veld. Het biedt een uitgebreide carrière Pathways voor professionals in de foodservice, terwijl het de voedingssector voorziet van leiders die kunnen gedijen in zowel profit- als non-profitorganisaties. Afgestudeerden zullen worden gepositioneerd om te slagen in een breed scala aan voedselgerelateerde beroepen, waaronder rollen in culinair, onderwijs, toerisme, recreatie, gezondheid, voedselzekerheid, duurzaamheid, economische ontwikkeling, landbouw, openbaar beleid en onderzoek. Er zijn groeiende kansen voor carrières die worden gebaseerd op zowel culinaire ervaring als veelzijdig kritisch denken. Toronto biedt een unieke setting voor dit programma vanwege de rijkdom aan multiculturele en inheemse eettradities. In de klas en daarbuiten zullen studenten kennismaken met de levendige wereld van voedsel in een cultureel diverse en inclusieve omgeving. Studenten nemen deel aan een betaalde co-op-plaatsing gericht op de toepassing van culinaire en voedselanimatievaardigheden. Bovendien zullen tijdens het hele programma geselecteerde cursussen leermogelijkheden voor de gemeenschap bevatten. Uw opties voor veldonderwijs Neem deel aan een uniek en robuust externship. George Brown werkt samen met werkgevers en branchepartners om potentiële werkervaringsmogelijkheden te identificeren. Studenten worden ook sterk aangemoedigd om onafhankelijke werkervaringen in de branche na te streven waarvan zij denken dat ze de leerervaringen bieden die ze waarderen en voldoen aan de leerresultaten van het programma. Deze waardevolle werkervaring kan op zijn beurt weer worden toegevoegd aan je cv. Naast een meer formele werkervaring op het werk, George Brown College ernaar leermogelijkheden te bieden met echte uitdagingen en klanten. Lees meer over veldonderwijs bij het Centre for Hospitality and Culinary Arts. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Mei 2022
Campus
 
University of Parma
Parma, Italië

De cursus in Food Science and Technology is ontwikkeld om afgestudeerden goede basiskennis en praktische kennis te bieden in de belangrijkste sectoren van de voedselwetenschap ... +

De cursus in Food Science and Technology is ontwikkeld om afgestudeerden goede basiskennis en praktische kennis te bieden in de belangrijkste sectoren van de voedselwetenschap en -technologie. -
Bachelor
Voltijds
Deeltijd
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online