63 Undergraduate Studies in Levensmiddelentechnologie 2023
63 Resultaten in Levensmiddelentechnologie
Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestudere ... +
Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ... +
Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van voedselvoorziening in de wereld zijn geïnteresseerd in de specialis ... +
Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000
Aan de Faculteit Levensmiddelen en Biochemische Technologie richten studenten hun studie ofwel op biochemie, microbiologie en biotechnologie of op voedselchemie, voedselanalys ... +
De wereld staat voor een enorme uitdaging: meer mensen voeden in een snel veranderende wereld. Wil jij deel uitmaken van de oplossing? Dan kun je het beste aansluiten bij Inte ... +
Als ingenieur van agrifood krijg je een holistisch begrip van voedselsystemen. Tijdens je studie kun je de productie van voedsel volgen van 'veld tot bord'. U begrijpt voedsel ... +
Wat dekt het? Het voedsel dat we in onze supermarkten kopen, wordt voornamelijk industrieel vervaardigd. In de landbouw geproduceerde grondstoffen zoals graan doorlopen vele s ... +
De bacheloropleiding Voedselveiligheid en -kwaliteit is een academisch gerichte opleiding die aansluit bij de huidige stand van zaken en het niveau van de wetenschap en de pra ... +
Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +
Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.
We leiden professionals op die in staat zijn technologische processen in de voedingsindustrie te ontwerpen en te begeleiden, de kwaliteit van producten in de hele voedselketen ... +