close

Filters

Resultaten weergeven

32 Undergraduate Studies in Levensmiddelentechnologie 2020/2021

Bachelorgraden zijn meestal beschikbaar voor studenten die een middelbaar onderwijs hebben voltooid of de gelijkwaardige certificering hebben behaald. Afhankelijk van de vereisten van de universiteit, kunnen wetenschappers een of meer toelatingsexamens afleggen om toegelaten te worden. Wat is een bachelor in de voedingswetenschappen? Food science majors balanceren laboratorium leren met lezingen… Meer informatie

Bachelorgraden zijn meestal beschikbaar voor studenten die een middelbaar onderwijs hebben voltooid of de gelijkwaardige certificering hebben behaald. Afhankelijk van de vereisten van de universiteit, kunnen wetenschappers een of meer toelatingsexamens afleggen om toegelaten te worden.

Wat is een bachelor in de voedingswetenschappen? Food science majors balanceren laboratorium leren met lezingen leren en bestrijken een breed scala van wetenschappen met betrekking tot voedsel. Biologie, chemie en microbiologie cursussen zijn gemeenschappelijke voorwaarden voor veel van de kerncompetenties die dit graadtype vereist, zoals voedselsamenstelling, voedselchemie en voedselmicrobiologie. Aan de hand van analyse, theoretisch leren en hands-on oefenen studenten die voedingswetenschappen volgen, vanaf het begin de ontwikkeling en ontwikkeling van voedingsproducten in onderzoekslaboratoria tot het uiteindelijke product dat beschikbaar is op de open markt.

Naast vele andere vaardigheden kan het vermogen om voedselproducten te analyseren en voedselverwerkende technologieën te gebruiken, afgestudeerden met een Bachelor in Food Sciences onderscheiden van de concurrentie. Bijkomende vaardigheden in kritisch denken, organisatie en productontwikkeling kunnen studenten ook in staat stellen om een ​​productiever leven te leiden.

Veel universiteiten rekenen per kredietuur, en dus kunnen de totale kosten van het diploma afhankelijk zijn van het aantal studiepunten dat is behaald door afstuderen. Voor meer informatie en meer informatie over eventuele extra kosten, kunt u contact opnemen met toekomstige programma's voor informatie.

De voedingswetenschap biedt vaak een rijk en vruchtbaar veld van vooruitzichten. Naast het werken als onderzoekers van de voedingswetenschappen, kunnen afgestudeerden een baan vinden in technische functies bij elke variëteit van voedselproductiebedrijven, commerciële ranch en boerderij. Op het gebied van voedselproductie zijn studenten meestal posities als specialisten in kwaliteitsborging, productontwikkelaars of voedingsingenieurs. Andere mogelijke wegen zijn sensorisch onderzoek, ontwikkeling van cosmetica en milieubehoud.

Veel lessen die worden gevolgd in het kader van een Bachelor in de voedingswetenschappen, vereisen een laboratoriumcomponent en moeten op een campuslocatie worden afgelegd, hoewel sommige programma's de studenten in staat stellen online aan de vereiste of basisklas te voldoen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Singidunum University
Belgrado , Servië +1 Meer

Singidunum University is de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in de regio die toerisme- en hospitality-experts opleidt. Vierjarige studies aan de faculteit Toeris ... +

Singidunum University is de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in de regio die toerisme- en hospitality-experts opleidt. Vierjarige studies aan de faculteit Toerisme en Hospitality Management zijn ontworpen om tegemoet te komen aan de behoeften van degenen die hebben besloten een succesvolle carrière in de toeristische sector na te streven - momenteel de meest wijdverspreide en snelst groeiende industrie ter wereld. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels, Servisch
Campus
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan , Frankrijk

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels. -
BSc
Voltijds
3 - 5 jaren
Engels
Campus
 
RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Melbourne , Australië

Innovatie van brandstofvoedsel. Studeer voedselwetenschap. Met een graad in de voedingswetenschap kun je een reeks loopbaantrajecten binnen de industrie nastreven op gebieden ... +

Innovatie van brandstofvoedsel. Studeer voedselwetenschap. Met een graad in de voedingswetenschap kun je een reeks loopbaantrajecten binnen de industrie nastreven op gebieden zoals verwerking, productie, verpakking, marketing, onderzoek, kwaliteitsborging, productontwikkeling en onderwijs. -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels
feb 2021
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava , Letland

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ... +

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om kwaliteitsmanagement en ontwikkeling van innovaties in voedingsbedrijven te organiseren, creatief onderzoek uit te voeren en de basis te vormen voor verdere studies in het hoger onderwijs. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
IPB University
Dramaga , Indonesië

Food Technology Program (FTP) bij de afdeling Food Science and Technology, Faculteit van Landbouwtechniek en Technologie, Bogor Agricultural University (IPB) is een niet-gegra ... +

Food Technology Program (FTP) bij de afdeling Food Science and Technology, Faculteit van Landbouwtechniek en Technologie, Bogor Agricultural University (IPB) is een niet-gegradueerd onderwijsprogramma dat zich richt op het produceren van afgestudeerden die competenties hebben in het verwerken van voedselmaterialen in de kluis, hoogwaardige en gezonde voedingsproducten op industriële schaal. -
Bachelor
Voltijds
8 semesters
Engels
Campus
 
HAS University of Applied Sciences
's Hertogenbosch , Nederlanden

De wereld staat voor een enorme uitdaging: meer mensen voeden in een snel veranderende wereld. Wil jij deel uitmaken van de oplossing? Dan kun je het beste aansluiten bij Inte ... +

De wereld staat voor een enorme uitdaging: meer mensen voeden in een snel veranderende wereld. Wil jij deel uitmaken van de oplossing? Dan kun je het beste aansluiten bij International Food & Agribusiness! -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2021
01 May 2021
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai , Verenigde Arabische Emiraten

Voedsel

BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
Technion International
Shantou , China

Het programma voor biotechnologie en voedseltechnologie (BFE) is een van de weinige ter wereld die een uniek technisch-technologisch onderzoek en velden in de levenswetenschap ... +

Het programma voor biotechnologie en voedseltechnologie (BFE) is een van de weinige ter wereld die een uniek technisch-technologisch onderzoek en velden in de levenswetenschappen combineert. Het BFE-programma leidt ingenieurs op op twee gebieden: biotechnologie en voedsel. Het programma biedt een unieke combinatie tussen techniek, technologie en natuur- en levenswetenschappen, in het bijzonder biotechnologie. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
okt 2020
Campus
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong , Hongkong

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voedselchemie, voedingswetenschap, microbiologie, voedseltechnologie, beheer van voedselveiligheid) die kunnen werken in de voedselgerelateerde industrie en de voedselveiligheid bevorderen in maatschappij. Deze kunnen hen helpen om effectief te presteren in de voedsel-, voedings- en cateringindustrie en problemen op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid op te lossen. Het zal studenten ook voorzien van generieke managementvaardigheden om effectief te functioneren als supervisors en managers naarmate ze vorderen in hun loopbaan. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2021
15 jul 2021
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain , Verenigde Arabische Emiraten

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedz ... +

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedzaam voedsel. Het Food Science Bachelor-programma is geaccrediteerd door het Institute of Food Technologists (IFT), VS. Studenten die deelnemen aan dit programma zullen een professionele training volgen in de vijf kerndisciplines van Food Science: Food Chemistry & Analysis, Food Safety & Microbiology, Food Processing & Engineering, Applied Food Science en Success Skills. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
University of Saskatchewan
Saskatoon , Canada

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conserverin ... +

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conservering en verpakking. Je onderzoekt wat er gebeurt om te voldoen aan de consumentenvraag naar voeding, debatteert over voedseladditieven versus natuurlijke voedingsmiddelen, leert over natuurlijke toxische stoffen en onderzoekt nieuwe methoden voor het detecteren van onveilig of ongezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
Campus
Online
 
Massey University
Auckland , Nieuw-Zeeland +1 Meer

Massey University 'Bachelor of Food Technology with Honours is de enige graad in Australië die voedingswetenschappen, voedingsmiddelentechnologie en voedingsbedrijven combinee ... +

Massey University 'Bachelor of Food Technology with Honours is de enige graad in Australië die voedingswetenschappen, voedingsmiddelentechnologie en voedingsbedrijven combineert. 75% van onze afgestudeerden heeft banen binnen zes maanden na het afstuderen. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh Stad , Vietnam

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van de wereld voedselvoorziening zou geïnteresseerd zijn in de Food Eng ... +

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van de wereld voedselvoorziening zou geïnteresseerd zijn in de Food Engineering specialisatie. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
Velp , Nederlanden

Ben jij een innovatief, enthousiast en zakelijk persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding met een prakt ... +

Ben jij een innovatief, enthousiast en zakelijk persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding met een praktische insteek? Studeer Levensmiddelentechnologie (BSc) bij Van Hall Larenstein in Nederland. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
University of Parma
Parma , Italië

De cursus in Food Science and Technology is ontwikkeld om afgestudeerden goede basiskennis en praktische kennis te bieden in de belangrijkste sectoren van de voedselwetenschap ... +

De cursus in Food Science and Technology is ontwikkeld om afgestudeerden goede basiskennis en praktische kennis te bieden in de belangrijkste sectoren van de voedselwetenschap en -technologie. -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op