$close

Filters

Resultaten weergeven

63 Undergraduate Studies in Levensmiddelentechnologie 2023

Bachelorgraden zijn meestal beschikbaar voor studenten die een middelbaar onderwijs hebben voltooid of de gelijkwaardige certificering hebben behaald. Afhankelijk van de vereisten van de universiteit, kunnen wetenschappers een of meer toelatingsexamens afleggen om toegelaten te worden. Wat is een bachelor in de voedingswetenschappen? Food science majors balanceren laboratorium leren met lezingen… Meer informatie

Bachelorgraden zijn meestal beschikbaar voor studenten die een middelbaar onderwijs hebben voltooid of de gelijkwaardige certificering hebben behaald. Afhankelijk van de vereisten van de universiteit, kunnen wetenschappers een of meer toelatingsexamens afleggen om toegelaten te worden.

Wat is een bachelor in de voedingswetenschappen? Food science majors balanceren laboratorium leren met lezingen leren en bestrijken een breed scala van wetenschappen met betrekking tot voedsel. Biologie, chemie en microbiologie cursussen zijn gemeenschappelijke voorwaarden voor veel van de kerncompetenties die dit graadtype vereist, zoals voedselsamenstelling, voedselchemie en voedselmicrobiologie. Aan de hand van analyse, theoretisch leren en hands-on oefenen studenten die voedingswetenschappen volgen, vanaf het begin de ontwikkeling en ontwikkeling van voedingsproducten in onderzoekslaboratoria tot het uiteindelijke product dat beschikbaar is op de open markt.

Naast vele andere vaardigheden kan het vermogen om voedselproducten te analyseren en voedselverwerkende technologieën te gebruiken, afgestudeerden met een Bachelor in Food Sciences onderscheiden van de concurrentie. Bijkomende vaardigheden in kritisch denken, organisatie en productontwikkeling kunnen studenten ook in staat stellen om een ​​productiever leven te leiden.

Veel universiteiten rekenen per kredietuur, en dus kunnen de totale kosten van het diploma afhankelijk zijn van het aantal studiepunten dat is behaald door afstuderen. Voor meer informatie en meer informatie over eventuele extra kosten, kunt u contact opnemen met toekomstige programma's voor informatie.

De voedingswetenschap biedt vaak een rijk en vruchtbaar veld van vooruitzichten. Naast het werken als onderzoekers van de voedingswetenschappen, kunnen afgestudeerden een baan vinden in technische functies bij elke variëteit van voedselproductiebedrijven, commerciële ranch en boerderij. Op het gebied van voedselproductie zijn studenten meestal posities als specialisten in kwaliteitsborging, productontwikkelaars of voedingsingenieurs. Andere mogelijke wegen zijn sensorisch onderzoek, ontwikkeling van cosmetica en milieubehoud.

Veel lessen die worden gevolgd in het kader van een Bachelor in de voedingswetenschappen, vereisen een laboratoriumcomponent en moeten op een campuslocatie worden afgelegd, hoewel sommige programma's de studenten in staat stellen online aan de vereiste of basisklas te voldoen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
Aanbevolen Nieuwste Titel
New Mexico State University
Las Cruces, Verenigde Staten

Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestudere ... +

Food Science is het gebruik van technische, biologische en natuurwetenschappen om de aard, bederf, verwerking en verbetering van voedingsmiddelen voor consumenten te bestuderen. Levensmiddelentechnologie is de toepassing van voedingswetenschap op de selectie, conservering, verpakking, verwerking, distributie en gebruik van veilig, voedzaam en gezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
jan 2023
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Latvia University of Life Sciences and Technologies
Jelgava, Letland

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ... +

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om kwaliteitsmanagement en ontwikkeling van innovaties in voedingsbedrijven te organiseren, creatief onderzoek uit te voeren en de basis te vormen voor verdere studies in het hoger onderwijs. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh Stad, Vietnam

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van voedselvoorziening in de wereld zijn geïnteresseerd in de specialis ... +

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van voedselvoorziening in de wereld zijn geïnteresseerd in de specialisatie Food Engineering. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2023
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
University of Chemistry and Technology, Prague
Praag, Tsjechië

Aan de Faculteit Levensmiddelen en Biochemische Technologie richten studenten hun studie ofwel op biochemie, microbiologie en biotechnologie of op voedselchemie, voedselanalys ... +

Aan de Faculteit Levensmiddelen en Biochemische Technologie richten studenten hun studie ofwel op biochemie, microbiologie en biotechnologie of op voedselchemie, voedselanalyse, voeding en voedseltechnologieën aan de andere kant door keuzevakken goed te selecteren. Je kunt kiezen uit twee specialisaties die deze faculteit aanbiedt. Specialisatie - Biochemie en Biotechnologie Door te kiezen voor Biochemie en Biotechnologie, hebben studenten de mogelijkheid om zich te concentreren op biochemie en verschillende soorten biotechnologieën. De specialisatie biedt dus zowel algemene biochemische kennis als vaardigheden op verschillende biotechnologische gebieden, zoals het produceren van pure chemicaliën, biologisch actieve moleculen en biobrandstoffen. Deze specialisatie biedt ook vaardigheden voor technologieën die milieuproblemen oplossen. Specialisatie - Levensmiddelenchemie en -technologie Met een specialisatie in Food Chemistry and Technology richten studenten zich op zowel voedselchemie als verschillende voedseltechnologieën. Deze specialisatie biedt een unieke combinatie van chemische, analytische en technologische aspecten, waardoor studenten een overzicht krijgen van het veld van moderne en traditionele voedselproductie, evenals het vermogen om de impact van gebruikte verwerkingsprocessen op de nutritionele eigenschappen van voedselproducten te beoordelen . -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
HAS green academy
's Hertogenbosch, Nederlanden

De wereld staat voor een enorme uitdaging: meer mensen voeden in een snel veranderende wereld. Wil jij deel uitmaken van de oplossing? Dan kun je het beste aansluiten bij Inte ... +

De wereld staat voor een enorme uitdaging: meer mensen voeden in een snel veranderende wereld. Wil jij deel uitmaken van de oplossing? Dan kun je het beste aansluiten bij International Food & Agribusiness! -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
01 sep 2023
01 Mei 2023
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online
 
Seinäjoki University of Applied Sciences (SeAMK)
Seinäjoki, Finland

Als ingenieur van agrifood krijg je een holistisch begrip van voedselsystemen. Tijdens je studie kun je de productie van voedsel volgen van 'veld tot bord'. U begrijpt voedsel ... +

Als ingenieur van agrifood krijg je een holistisch begrip van voedselsystemen. Tijdens je studie kun je de productie van voedsel volgen van 'veld tot bord'. U begrijpt voedselverwerking vanuit vele perspectieven en voor verschillende grondstoffen, zoals groenten, granen, dranken en zuivel- en vleesproducten. Je krijgt een goede basis om te werken in verschillende functies op het gebied van agrifood, zoals in productie, kwaliteitscontrole, onderzoek en ontwikkeling, in managementfuncties, in sales en marketing, of zelfs als oprichter van een bedrijf. Ook biedt het multidisciplinaire en internationale SeAMK de studenten van agrifood engineering de mogelijkheid om hun vaardigheden uit te breiden naar de internationale agrovoedingsindustrie. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2023
Campus
 
Fulda University of Applied Sciences
Fulda, Duitsland

Wat dekt het? Het voedsel dat we in onze supermarkten kopen, wordt voornamelijk industrieel vervaardigd. In de landbouw geproduceerde grondstoffen zoals graan doorlopen vele s ... +

Wat dekt het? Het voedsel dat we in onze supermarkten kopen, wordt voornamelijk industrieel vervaardigd. In de landbouw geproduceerde grondstoffen zoals graan doorlopen vele stadia van verwerking en chemische, fysische en microbiologische veranderingen voordat ze klaar zijn om als voedsel te worden verkocht. Dat maakt levensmiddelentechnologie tot een interdisciplinaire ingenieurswetenschap. De bachelor Levensmiddelentechnologie biedt studenten onderwijs en opleiding op wetenschappelijke basis en sluit nauw aan bij de praktijk. De hele voedselketen (“van boer tot bord”) wordt bekeken vanuit technologisch, technisch, economisch en wetenschappelijk perspectief. We steunen je Om de overstap naar het hoger onderwijs te vergemakkelijken, raden we aan dat aankomende studenten onze vooropleidingen wiskunde en scheikunde volgen, die twee weken voor aanvang van de opleiding beschikbaar zijn. Meer informatie en de exacte data vind je hier. Ook bieden we vakspecifieke ondersteuning in de vorm van tutorials voor veel modules in de eerste twee semesters. Onze studentmentoren staan klaar om al je vragen over je studie te beantwoorden. Bachelor Levensmiddelentechnologie PLUS De Bachelor Levensmiddelentechnologie PLUS is een variant op onze Bachelor Levensmiddelentechnologie. De bacheloropleiding van acht semesters (240 ECTS-studiepunten) omvat een jaar in het buitenland. -
BSc
Voltijds
7 semesters
Engels
okt 2023
30 sep 2023
Campus
 
University of Veterinary Sciences
Brno, Tsjechië

De bacheloropleiding Voedselveiligheid en -kwaliteit is een academisch gerichte opleiding die aansluit bij de huidige stand van zaken en het niveau van de wetenschap en de pra ... +

De bacheloropleiding Voedselveiligheid en -kwaliteit is een academisch gerichte opleiding die aansluit bij de huidige stand van zaken en het niveau van de wetenschap en de praktijkbehoeften in Europa. De studie bevat theoretische kennis en maakt het mogelijk de nodige praktische vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor de uitoefening van het beroep, inclusief werkgelegenheid in creatieve activiteiten, en bereidt ook studenten voor op een studie in een masteropleiding. -
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
sep 2023
Campus
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voedselchemie, voedingswetenschap, microbiologie, voedseltechnologie, beheer van voedselveiligheid) die kunnen werken in de voedselgerelateerde industrie en de voedselveiligheid bevorderen in maatschappij. Deze kunnen hen helpen om effectief te presteren in de voedsel-, voedings- en cateringindustrie en problemen op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid op te lossen. Het zal studenten ook voorzien van generieke managementvaardigheden om effectief te functioneren als supervisors en managers naarmate ze vorderen in hun loopbaan. -
BSc
Voltijds
2 - 4 jaren
Engels
Campus
 
UniLaSalle
Mont-Saint-Aignan, Frankrijk

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels. -
BSc
Voltijds
3 - 5 jaren
Engels
Campus
 
Universidad de Leon
León, Spanje

We leiden professionals op die in staat zijn technologische processen in de voedingsindustrie te ontwerpen en te begeleiden, de kwaliteit van producten in de hele voedselketen ... +

We leiden professionals op die in staat zijn technologische processen in de voedingsindustrie te ontwerpen en te begeleiden, de kwaliteit van producten in de hele voedselketen te beheren en te controleren en training en advies geven over voedselkwesties. -
Bachelor
Voltijds
8 semesters
Spaans
Campus