close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor's Programma's in Levensmiddelentechnologie in Azië 2020

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen. Voedingswetenschappen richt zich op de studie van voedsel, met de nadruk op het creëren van een betrouwbare, duurzame e… Meer informatie

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Voedingswetenschappen richt zich op de studie van voedsel, met de nadruk op het creëren van een betrouwbare, duurzame en veilige voedselbronnen. Inzicht voedingswetenschappen kan leiden tot belangrijke ontdekkingen voedseltechnologie alsmede de productie en het onderhoud van een gezonde voedselvoorziening.

Studenten die een deel van hun opleiding in Azië te voltooien worden steeds talrijker. Momenteel, de tweede en de derde grootste economieën in Azië. Zonder beperking, hebben studenten hun tijd beschreven in Azië als de beste ervaring van hun leven. Vandaag, drie van de vier meest bevolkte landen van de wereld zijn in Azië: China, India en Indonesië.

Bachelor's Opleiding in Levensmiddelentechnologie in Azië

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
IPB University
Dramaga, Indonesië

Food Technology Program (FTP) bij de afdeling Food Science and Technology, Faculteit van Landbouwtechniek en Technologie, Bogor Agricultural University (IPB) is een niet-gegra ... +

Food Technology Program (FTP) bij de afdeling Food Science and Technology, Faculteit van Landbouwtechniek en Technologie, Bogor Agricultural University (IPB) is een niet-gegradueerd onderwijsprogramma dat zich richt op het produceren van afgestudeerden die competenties hebben in het verwerken van voedselmaterialen in de kluis, hoogwaardige en gezonde voedingsproducten op industriële schaal. -
Bachelor
Voltijds
8 semesters
Engels
jul 2020
28 apr 2020
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedz ... +

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedzaam voedsel. Het Food Science Bachelor-programma is geaccrediteerd door het Institute of Food Technologists (IFT), VS. Studenten die deelnemen aan dit programma zullen een professionele training volgen in de vijf kerndisciplines van Food Science: Food Chemistry & Analysis, Food Safety & Microbiology, Food Processing & Engineering, Applied Food Science en Success Skills. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
23 aug 2020
Campus
 
Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
Hong Kong, Hongkong

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ... +

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voedselchemie, voedingswetenschap, microbiologie, voedseltechnologie, beheer van voedselveiligheid) die kunnen werken in de voedselgerelateerde industrie en de voedselveiligheid bevorderen in maatschappij. Deze kunnen hen helpen om effectief te presteren in de voedsel-, voedings- en cateringindustrie en problemen op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid op te lossen. Het zal studenten ook voorzien van generieke managementvaardigheden om effectief te functioneren als supervisors en managers naarmate ze vorderen in hun loopbaan. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
13 sep 2020
Campus
 
Ho Chi Minh City University of Technology
Ho Chi Minh City, Vietnam

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van de wereld voedselvoorziening zou geïnteresseerd zijn in de Food Eng ... +

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van de wereld voedselvoorziening zou geïnteresseerd zijn in de Food Engineering specialisatie. -
Bachelor
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
Mahidol University International College
Bangkok, Thailand

Food Science and Technology omvat het aanbrengen van verschillende wetenschappelijke disciplines voedingsindustrie, de massaproductie van voedsel producten van ruwe dierlijke ... +

Food Science and Technology omvat het aanbrengen van verschillende wetenschappelijke disciplines voedingsindustrie, de massaproductie van voedsel producten van ruwe dierlijke en plantaardige materialen -
BSc
Voltijds
4 jaren
jun 2020
Campus
 
China Pharmaceutical University
Shanghai, China +1 Meer

Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hyg ... +

Doelstelling: Dit programma biedt studie van theorieën en experimentele vaardigheden op gebieden als chemie, farmacie, voeding wetenschap en techniek, voedselveiligheid en hygiëne, voedselkwaliteit -
BSc
Voltijds
4 jaren
sep 2020
Campus
 
Lebanese International University
Beirut, Libanon

Programma ontwikkelt de nodige vaardigheden en kennis om te helpen bij het beheren en het verstrekken van maaltijden via een institutionele foodservice.

Programma ontwikkelt de nodige vaardigheden en kennis om te helpen bij het beheren en het verstrekken van maaltijden via een institutionele foodservice. -
BA
Voltijds
3 jaren
okt 2020
Campus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung, Indonesië +1 Meer

Het eten beleid van de Indonesische overheid is gericht op voedselsoevereiniteit te bereiken en zich richten op - onder andere - het verhogen van de beschikbaarheid van voedse ... +

Het eten beleid van de Indonesische overheid is gericht op voedselsoevereiniteit te bereiken en zich richten op - onder andere - het verhogen van de beschikbaarheid van voedsel, kwaliteit van de voedseldistributie, het verbeteren van de toegankelijkheid voedsel, en het verbeteren van de voedselconsumptie kwaliteit en voeding. Eten moet beschikbaar zijn in voldoende hoeveelheid, veilig, voedzaam, in goede kwaliteit en betaalbaar zijn door de gemeenschap aan de voedingsbehoeften voor een gezond en voorspoedig leven te ontmoeten. Bij de ... -
Bachelor
Voltijds
3 - 4 jaren
Engels
jul 2020
Campus
 
Sharda University
Greater Noida, India

De cursus is ontworpen om een ​​grondige kennis en begrip van het onderwerp met de flexibiliteit en keuzes ...

De cursus is ontworpen om een ​​grondige kennis en begrip van het onderwerp met de flexibiliteit en keuzes ... -
BSc
Voltijds
2 semesters
Engels
jul 2020
Campus
 
Universiti Putra Malaysia
Shah Alam, Maleisië

EN heeft voldaan aan speciale eisen voor het programma dat wil zeggen het bereiken van de vereiste kwaliteiten in (wetenschappen / kunst) als voor elke UPM bacheloropleiding.

EN heeft voldaan aan speciale eisen voor het programma dat wil zeggen het bereiken van de vereiste kwaliteiten in (wetenschappen / kunst) als voor elke UPM bacheloropleiding. -
Bachelor
Voltijds
8 semesters
Engels
Campus
 
广东以色列理工学院
Shantou, China

De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetensc ... +

De studenten hebben de mogelijkheid om deel te nemen in de biotechnologie en Food Engineering twee gebieden van het werk, is de engineering en technologie met de natuurwetenschappen, life sciences, met name in een specialiteit biotechnologie combinatie. Biologisch materiaal is een gemeenschappelijke onderzoeksthema's van voedsel engineering en biotechnologie, die de basis van de twee gebieden van de basisvorming van het combineren vormt. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Bandung, Indonesië +1 Meer

Food Technology is een tak van voedsel wetenschap die zich bezighoudt met de werkelijke productie processen om voedsel te maken. Te vervullen en de nutritionele kwaliteit te b ... +

Food Technology is een tak van voedsel wetenschap die zich bezighoudt met de werkelijke productie processen om voedsel te maken. Te vervullen en de nutritionele kwaliteit te behouden, moet voedsel zowel veilig geproduceerd en veilig aan de consument geleverd. Dit vereist technologie voor de verwerking van grondstoffen in voedsel evenals het behoud technologieën te zetten om de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verhogen ... -
Bachelor
Voltijds
3 - 4 jaren
Engels
jul 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op