close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (Bachelor) in Levensmiddelentechnologie in Canada

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden. Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de oprich… Meer informatie

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de oprichting, de ontwikkeling en het onderhoud van voedselbronnen. Personen die voedsel wetenschap studeren kunnen kiezen om te werken als voedsel productontwikkelaars, kwaliteitscontrole specialisten of als vertegenwoordigers voor de voedingsindustrie en de technologiebedrijven.

Canadezen hechten grote waarde aan het leren, en een onderwijssysteem eersteklas hebben ontwikkeld met hoge normen. Niet alleen Canada zorgen voor een veilige, schone omgeving, maar het is consequent gerangschikt als een van de beste plaatsen ter wereld in termen van kwaliteit van het leven om te leven door de VN.

Bachelor's Porgramma in Levensmiddelentechnologie in Canada

Lees Minder
Related fields of study
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University of Saskatchewan
Saskatoon, Canada

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conserverin ... +

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conservering en verpakking. Je onderzoekt wat er gebeurt om te voldoen aan de consumentenvraag naar voeding, debatteert over voedseladditieven versus natuurlijke voedingsmiddelen, leert over natuurlijke toxische stoffen en onderzoekt nieuwe methoden voor het detecteren van onveilig of ongezond voedsel. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
4 jaren
Engels
Campus
Online
 
Aeres University of Applied Sciences
Almere, Nederlanden +2 Meer

Aeres Hogeschool biedt een opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een van de volgende beroepsprofielen:

Aeres Hogeschool biedt een opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een van de volgende beroepsprofielen: -
Bachelor
Voltijds
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op