BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Levensmiddelentechnologie in Italië

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Voedingswetenschappen is een vakgebied dat zich richt op de biologische samenstelling van voedsel en chemische processen vereist om levensmiddelen te maken. Door te leren over voedsel wetenschappen, kunnen individuen bereid zijn om veilig en voedzaam voedsel producten die veilig over de hele wereld kan worden geleverd creëren.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Bachelor Opleiding in Levensmiddelentechnologie in Italië

1 Resultaten in Levensmiddelentechnologie, Italië Filter

Bachelor in Levensmiddelenwetenschappen en -technologie

University of Parma
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De cursus in Food Science and Technology is ontwikkeld om afgestudeerden goede basiskennis en praktische kennis te bieden in de belangrijkste sectoren van de voedselwetenschap ...

Lees meer