$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor Programma's in Levensmiddelentechnologie in het Midden-Oosten 2022

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht. Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voeding… Meer informatie

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Voedingswetenschappen levert belangrijke kennis over de voedingswaarde middelen door het toepassen van wetenschappelijke principes aan de oprichting, de ontwikkeling en het onderhoud van voedselbronnen. Personen die voedsel wetenschap studeren kunnen kiezen om te werken als voedsel productontwikkelaars, kwaliteitscontrole specialisten of als vertegenwoordigers voor de voedingsindustrie en de technologiebedrijven.

Het Midden-Oosten is de bakermat van een aantal huidige grote religies en invloedrijke rijken van millennia verleden. Geleerden en afgestudeerden krijgen het voordeel van zich onder te dompelen in deze culturen en het verkrijgen van een dieper begrip van één van 's werelds meest levendige gebieden.

Bachelor's Porgramma in Levensmiddelentechnologie in het Midden-Oosten

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
Manipal Academy of Higher Education Dubai
Dubai, Verenigde Arabische Emiraten

Voedsel

BSc
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus
 
United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
Al Ain, Verenigde Arabische Emiraten

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedz ... +

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedzaam voedsel. Het Food Science Bachelor-programma is geaccrediteerd door het Institute of Food Technologists (IFT), VS. Studenten die deelnemen aan dit programma zullen een professionele training volgen in de vijf kerndisciplines van Food Science: Food Chemistry & Analysis, Food Safety & Microbiology, Food Processing & Engineering, Applied Food Science en Success Skills. -
BSc
Voltijds
4 jaren
Engels
Campus
 
جامعة القدس
Abu Dis, Staat Palestina

De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de pri ... +

De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de principes van chemie, microbiologie en engineering om voedselproductieprocessen te ontwerpen. Het lesplan van de Food Engineering Department is erop gericht de student de vaardigheden en concepten te bieden die verband houden met voedseltechnologie en -technologie, die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe voedselproducten, het ontwerpen van processen voor het produceren van deze voedingsmiddelen, het selecteren van verpakkingsmaterialen, het bestuderen van de houdbaarheid en sensorische evaluatie van het product. Ontwerp en controle van activiteiten in voedselfabrieken, methoden voor het produceren van functionele voedingsmiddelen, kwaliteitscontrole van voedingsproducten, naast het beheren van voedselfabrieken en methoden voor het op de markt brengen van voedingsproducten. Naast de microbiologische en chemische testen zullen studenten levensmiddelentechniek basisfenomenen bestuderen die rechtstreeks verband houden met de productie van voedingsproducten en hun eigenschappen. Het lesplan van de afdeling kwalificeert haar afgestudeerden om meerdere en gevarieerde taken uit te voeren in de voedingsindustrie die zijn veranderd in een industrie die geavanceerde technologieën en meerdere processen combineert op basis van biochemie en technologie. De afdeling Food Engineering onderscheidt zich door het feit dat het zijn afgestudeerde kwalificeert om te werken op het gebied van biotechnologie (biotechnologie) en engineering van de voedingsindustrie. Naast het werken in verschillende takken van de voedingsindustrie en biotechnologie, zullen de afgestudeerden van de afdeling gekwalificeerd zijn om ook te werken op het gebied van de farmaceutische en cosmetische industrie, en op het gebied van onderzoek in onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn in biowetenschappen en milieutechniek. Ze zullen ook kunnen werken in instellingen die zich bezighouden met de controle van de voedsel- en biotechnologie-industrie (het Instituut voor Normen en Metrologie) en ze zullen ook kunnen werken in adviesbureaus die zich bezighouden met voedsel- en milieuontwikkeling. -
Bachelor
Arabisch
Campus
 

Win een beurs tot een waarde van US$ 10.000

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden.
Lebanese International University
Beiroet, Libanon

Programma ontwikkelt de nodige vaardigheden en kennis om te helpen bij het beheren en het verstrekken van maaltijden via een institutionele foodservice.

Programma ontwikkelt de nodige vaardigheden en kennis om te helpen bij het beheren en het verstrekken van maaltijden via een institutionele foodservice. -
BA
Voltijds
3 jaren
Campus