BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Levensmiddelentechnologie in Noord-Amerika 2020

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Food Science programma's bieden een indersciplinary benadering van de studie van voedsel en is gericht op het continu verbeteren van de kwaliteit van de voedselvoorziening. Voedsel wetenschap en technologie die onder andere: dierlijke levensmiddelen, plantaardige voedingsmiddelen, voedselverwerking en kwaliteitsmanagement, voedsel analyse, de verpakking van voedsel, voedsel productontwikkeling.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, ook wel bekend als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de Staten ". Het verzamelt ook meer dan 310 miljoen mensen die de derde grootste bevolking van de wereld 's. Het omvat dichtbevolkte steden met uitgestrekte voorsteden, en uitgestrekte, onbewoonde en natuurlijk mooie gebieden tegelijk.

Bachelor's Porgramma in Levensmiddelentechnologie in Noord-Amerika

2 Resultaten in Levensmiddelentechnologie, Noord-Amerika Filter

Bachelor of Science in de voedingswetenschappen

University of Saskatchewan
BSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus
Online

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conserverin ...

Lees meer

Bachelor in voedselveiligheid management

Aeres University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Aeres Hogeschool biedt een opleiding voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een van de volgende beroepsprofielen:

Lees meer