BACHELORSTUDIES

31 Undergraduate Studies in Levensmiddelentechnologie 2020

Bachelorgraden zijn meestal beschikbaar voor studenten die een middelbaar onderwijs hebben voltooid of de gelijkwaardige certificering hebben behaald. Afhankelijk van de vereisten van de universiteit, kunnen wetenschappers een of meer toelatingsexamens afleggen om toegelaten te worden.

Wat is een bachelor in de voedingswetenschappen? Food science majors balanceren laboratorium leren met lezingen leren en bestrijken een breed scala van wetenschappen met betrekking tot voedsel. Biologie, chemie en microbiologie cursussen zijn gemeenschappelijke voorwaarden voor veel van de kerncompetenties die dit graadtype vereist, zoals voedselsamenstelling, voedselchemie en voedselmicrobiologie. Aan de hand van analyse, theoretisch leren en hands-on oefenen studenten die voedingswetenschappen volgen, vanaf het begin de ontwikkeling en ontwikkeling van voedingsproducten in onderzoekslaboratoria tot het uiteindelijke product dat beschikbaar is op de open markt.

Naast vele andere vaardigheden kan het vermogen om voedselproducten te analyseren en voedselverwerkende technologieën te gebruiken, afgestudeerden met een Bachelor in Food Sciences onderscheiden van de concurrentie. Bijkomende vaardigheden in kritisch denken, organisatie en productontwikkeling kunnen studenten ook in staat stellen om een ​​productiever leven te leiden.

Veel universiteiten rekenen per kredietuur, en dus kunnen de totale kosten van het diploma afhankelijk zijn van het aantal studiepunten dat is behaald door afstuderen. Voor meer informatie en meer informatie over eventuele extra kosten, kunt u contact opnemen met toekomstige programma's voor informatie.

De voedingswetenschap biedt vaak een rijk en vruchtbaar veld van vooruitzichten. Naast het werken als onderzoekers van de voedingswetenschappen, kunnen afgestudeerden een baan vinden in technische functies bij elke variëteit van voedselproductiebedrijven, commerciële ranch en boerderij. Op het gebied van voedselproductie zijn studenten meestal posities als specialisten in kwaliteitsborging, productontwikkelaars of voedingsingenieurs. Andere mogelijke wegen zijn sensorisch onderzoek, ontwikkeling van cosmetica en milieubehoud.

Veel lessen die worden gevolgd in het kader van een Bachelor in de voedingswetenschappen, vereisen een laboratoriumcomponent en moeten op een campuslocatie worden afgelegd, hoewel sommige programma's de studenten in staat stellen online aan de vereiste of basisklas te voldoen. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

31 Resultaten in Levensmiddelentechnologie Filter

Bachelor in de voedingswetenschappen en -technologie

IPB University
Bachelor
jul 2020
<
Voltijds
<
8 semesters
28 apr 2020
Engels
Campus

Food Technology Program (FTP) bij de afdeling Food Science and Technology, Faculteit van Landbouwtechniek en Technologie, Bogor Agricultural University (IPB) is een niet-gegra ...

Lees meer

Bachelor in Culinary Arts

Ecole Ducasse - Paris Campus
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Frans
Campus

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen ...

Lees meer

Food Technology (BSc)

Van Hall Larenstein, University of Applied Sciences
BSc
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
01 aug 2020
Engels
Campus

Ben jij een innovatief, enthousiast en zakelijk ingesteld persoon met een passie voor voedselveiligheid en voedselinnovatie? Ben je geïnteresseerd in een bacheloropleiding met ...

Lees meer

Bachelor of Science in de voedingswetenschappen

United Arab Emirates University - Undergraduate Programs
BSc
23 aug 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Food Science houdt zich bezig met de toepassing van wetenschap en technologie op de productie, productie, verwerking, verpakking en distributie van veilig en hoogwaardig voedz ...

Lees meer

Bachelor of Science in de voedingswetenschappen

University of Saskatchewan
BSc
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus
Online

Je leert de chemische en fysische aard van voedingsmiddelen, oorzaken van voedselverslechtering, de basis van voedselveiligheid en principes van voedselverwerking, conserverin ...

Lees meer

Bachelor of Science (Honours) in Food Science and Safety

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Dit programma is bedoeld om afgestudeerden uit te rusten met zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden op het gebied van voedselwetenschap en veiligheid (zoals voe ...

Lees meer

Bachelor in toerisme, horeca en voedingseconomie

Singidunum University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Servisch
Campus

Singidunum University is de toonaangevende instelling voor hoger onderwijs in de regio die toerisme- en hospitality-experts opleidt. Vierjarige studies aan de faculteit Toeris ...

Lees meer

Bachelor in voedselkwaliteit en innovaties

Latvia University of Life Sciences and Technologies
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het doel van de academische bacheloropleiding is om een competitieve en deskundige specialist in voedselproductie, kwaliteit en innovatie voor te bereiden, die in staat is om ...

Lees meer

Bachelor of Food Technology met prijzen

Massey University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Massey University 'Bachelor of Food Technology with Honours is de enige graad in Australië die voedingswetenschappen, voedingsmiddelentechnologie en voedingsbedrijven combinee ...

Lees meer

Bachelor International Food & Agribusiness

HAS University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

International Food & Agribusiness gaat over internationaal duurzaam ondernemerschap. Dat betekent dat het gaat om internationaal zakendoen, met respect voor mens en milieu ...

Lees meer

Bachelor of Science in Food

Manipal Academy of Higher Education Dubai
BSc
13 sep 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Voedsel

Lees meer

Bachelor of Science (Voedingstechnologie en voeding)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Innovatie van brandstofvoedsel. Studeer voedselwetenschap. Met een graad in de voedingswetenschap kun je een reeks loopbaantrajecten binnen de industrie nastreven op gebieden ...

Lees meer

Bachelor in Levensmiddelenwetenschappen en -technologie

University of Parma
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De cursus in Food Science and Technology is ontwikkeld om afgestudeerden goede basiskennis en praktische kennis te bieden in de belangrijkste sectoren van de voedselwetenschap ...

Lees meer

Bachelor in Food Engineering

Ho Chi Minh City University of Technology
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Studenten die geïnteresseerd zijn in de productie, verwerking, verpakking, veiligheid en / of transport van de wereld voedselvoorziening zou geïnteresseerd zijn in de Food Eng ...

Lees meer

Bachelor + Master in International Sustainable Agribusiness & Food Engineering

UniLaSalle
BSc
sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;5 jaren
01 jun 2020
Engels
Campus

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.

Lees meer