BACHELORSTUDIES

Bachelors in Libanon 2020

Libanon heeft meer dan veertig nationaal erkende universiteiten, die internationale erkenning en prestige. De meeste bacheloropleidingen in Libanon zijn ofwel worden aangeboden in het Frans of het Engels. Het duurt ongeveer drie jaar in beslag een Bachelor in Libanon, maar dat aantal kan wijzigen op basis van de student, studie-methode (dat wil zeggen: full time, part-time, online of afstandsonderwijs) en de aard van de specifieke programma. Voor studenten die afgestudeerd aan een Amerikaanse-stijl leren achtergrond, zal een typische bacheloropleiding duurt vier jaar. Iets meer dan de helft van de studenten in Libanon inschrijven in particuliere universiteiten of instellingen voor hoger onderwijs.

Na het afstuderen van een bacheloropleiding in Libanon zullen de studenten over de nodige kennis en vaardigheden om werk te krijgen in hun vakgebied. Studenten kunnen ook kiezen om hun academische carrière voort te zetten door aanmelding voor een Masters of PhD-opleiding.Internationaal erkende universiteiten uit het buitenland hebben gevestigd campussen in Libanon, of onderwijs op afstand programma's voor studenten uit Libanon. Deze internationale studie kansen te geven Bachelor studenten de kans om andere culturen te ontdekken en krijgen een eerste hand kennis van de globalisering.

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over hoe u kunt inschrijven voor een bacheloropleiding in Beiroet of enige andere stad in Libanon, vervolgens klik hieronder om meer te lezen. U kunt informatie aanvragen rechtstreeks worden gezonden van de universiteit in slechts enkele minuten!

gevonden resultaten Filter

Bachelor in bankstudies

Saint Joseph University of Beirut
Bachelor
Oktober 2020
<
Voltijd
<
6 semesters
Engels
Campus

ISEB heeft de taak om te zorgen voor een goede theoretische en praktische opleiding in bankstudies.

Lees meer