174 Bachelorgraad Opleidingen in Literatuur 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Literatuur 2024Filter
    • Be'er Sheva, Israël
    • Sde Boker, Israël

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    BA in Literatuur is ontworpen om studenten een uitgebreid begrip te bieden van literaire werken, literaire analyse, kritisch denkvermogen en de culturele en historische context waarin literatuur wordt geproduceerd. Tijdens het BA in Literatuurprogramma aan de Ben-Gurion University bestuderen studenten doorgaans een breed scala aan literaire genres, waaronder fictie, poëzie, drama en non-fictie.

    • Ramat Gan, Israël

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Beschikbaar als een dubbele major met communicatie. Het BA-programma in de Engelse literatuur biedt studenten een solide basis in de geschiedenis en ontwikkeling van Engelse en Amerikaanse literatuur, terwijl ze de studenten ook de hulpmiddelen geven om analytische vaardigheden van hoog niveau, kritisch denken, argumentatie en zelfexpressie te ontwikkelen.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel je schrijfvaardigheid naast de studie van literatuur uit het verleden en heden.

    • Lugano, Zwitserland

    Op de campus

    • Prague, Tsjechië

    Full time

    4 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Literatuur is een van de belangrijkste creatieve handelingen van de mensheid, en de studie van literatuur oefent niet alleen onze vaardigheden van interpretatie en kritisch denken uit, maar geeft ons ook toegang tot de geschiedenis en ideeën die onze wereld hebben gevormd.

    • Wrocław, Polen

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Athens, Griekenland

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het BA-programma in de archeologie, geschiedenis en literatuur van het oude Griekenland brengt drie samenwerkende disciplines uit het veld van de klassiekers samen; Het multidisciplinaire curriculum van het programma, gegeven door een divers personeelsbestand bestaande uit zeer gespecialiseerde academici en senior onderzoekers, combineert de sterke punten van de drie disciplines in één enkele, innovatieve graad: archeologie, geschiedenis, oude Griekse en Latijnse literatuur.

    • Rome, Italië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BA in Engelse literatuur benadrukt het historische en culturele begrip van de ontwikkeling van Engelse literatuur vanaf de Angelsaksische periode tot de 21ste eeuw, naast de theorie van verschillende literaire genres.

    • León, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    We trainen specialisten die onderwijs- en onderzoekswerk op het Spaanse gebied en in internationale contexten kunnen ontwikkelen, ook getraind om te integreren in een groeiende arbeidsmarkt, zoals de zogenaamde taalindustrieën, gericht op Spaans als een economische troef.

    • Lacey, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    • Limerick, Ierland

    Full time

    4 jaar

    Blended

    Engels

    • London, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Woorden en verhalen hebben de kracht om levens te veranderen. Aan de Universiteit van Roehampton hanteren we zowel een creatieve als een praktische benadering van het verkennen van literatuur en het geschreven woord. Je wordt een ervaren lezer die in staat is om verborgen betekenissen te vinden in verschillende soorten teksten, van epische poëzie tot nationale reclamecampagnes en populaire tv-programma's. Je zult ook je professionele schrijfvaardigheid verfijnen en bedreven worden in het aanpassen van je stijl aan verschillende contexten. Je leraren bij Roehampton zullen er bij elke stap zijn. Wij zijn experts in ons vakgebied en hebben een passie voor lesgeven. We beschouwen het als een voorrecht om u te helpen tijdens uw leertraject. En gezien onze omvang en gepersonaliseerde lessen, zul je niet verdwalen in een menigte!

    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Engels studeren aan BGU biedt een opwindende en brede betrokkenheid bij de kracht van menselijke creativiteit en het rijke erfgoed van literaire expressie. Je bestudeert geweldige literaire werken van Sophocles tot Ali Smith, Bernardine Evaristo en Chimamanda Ngozi Adichie, waarbij je je eigen leertraject bepaalt door middel van module-opties zoals creatief schrijven en misdaadfictie, Amerikaanse en wereldliteratuur, restauratiedrama en traumaverhalen, Victoriaans , Romantische en hedendaagse literatuur. Je bestudeert geweldige literaire werken van Sophocles tot Ali Smith, Bernardine Evaristo en Chimamanda Ngozi Adichie, waarbij je je eigen leertraject leidt door middel van module-opties, waaronder creatief en ecologisch schrijven, misdaadfictie, Amerikaanse en wereldliteratuur, drama en kinderliteratuur, film studies, Victoriaanse, romantische en hedendaagse literatuur.

    • Hamilton, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Door Engelse en culturele studies te studeren aan McMaster, maak je kennis met het rijke culturele voorraadhuis dat door de eeuwen heen is ontstaan, van de vroegste oud-Engelse manuscripten tot de modernste voorbeelden van populaire cultuur. Het voorziet u van de kritieke tools die nodig zijn om de diverse media die worden gebruikt door schrijvers en andere makers van culturele producten te analyseren en te interpreteren, en om uw eigen uitdrukkingsvermogen en kritisch denken te vergroten.