Filter
Bachelor Studies
Noord-Amerika Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Programma's in Locatiestudies in Noord-Amerika 2019/2020

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

De term regio-studies wordt over het algemeen toegepast op een aantal gebieden van sociale wetenschappen en geesteswetenschappen. Regiostudies maken gebruik van verschillende wetenschapsgebieden om onderzoek te doen naar de geografie, de politiek en de cultuur van een bepaalde locatie of gebied.

Van inheemse beschavingen moderne rijken, Noord-Amerika heeft veel hands-on educatieve mogelijkheden om wetenschappers te bieden. Gevuld met een scala aan verschillende culturen, kunnen studenten zelf opvoeden in goed afgeronde manier.

Bachelor Opleiding in Locatiestudies in Noord-Amerika

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Locatiestudies, Noord-Amerika

Hope College

Het programma Asian Studies is bedoeld voor studenten die hun kennis van de Aziatische cultuur, geschiedenis en gedachte willen ontwikkelen om meer bewuste en responsieve ... [+]

Het programma Asian Studies is bedoeld voor studenten die hun kennis van de Aziatische cultuur, geschiedenis en gedachte willen ontwikkelen om meer bewuste en responsieve burgers van een wereldwijd geïntegreerde wereld te worden.

Het heeft tot doel het hoofdprogramma van een student te verbreden door een globaal, vergelijkend perspectief toe te voegen aan elk onderzoeksgebied in de kunsten, geesteswetenschappen en sociale wetenschappen.

De minor helpt ook om studenten voor te bereiden die een loopbaan in internationale zaken, internationaal zakendoen en internationaal recht wensen.

De minor Aziatische studies bestaat uit:

20 credit-urenEen jaar lang studeren in vreemde talenStuderen in het buitenland (aanbevolen)Degree-programma... [-]
Verenigde Staten Holland
September 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
William Carey University

Studenten die majoor in interculturele studies moeten de Bachelor of Arts graad te verdienen. De belangrijkste is inclusief 30 uur semester van cursussen. ... [+]

Interculturele Studies Belangrijke

Studenten die majoor in interculturele studies moeten de Bachelor of Arts graad te verdienen. De belangrijkste is inclusief 30 uur semester van cursussen.

Studenten die majoor in interculturele studies nodig zijn om een ​​minor. Een minderjarige in elk gebied binnen de kunsten, letteren, of wetenschappen wordt aanbevolen (bijvoorbeeld, filosofie, geschiedenis, Engels, communicatie, theater, Spaans, wiskunde, biologie, chemie).

Taalvereisten te voldoen, kan de student een van de volgende opties kiezen: 1) 12 uur van de Griekse, 2) 12 uur van het Hebreeuws, 3) zes uur van Griekse en zes uur van het Hebreeuws, of 4) 12 uur in een moderne taal (dwz, Spaans). Ook in het vervullen kerncurriculum eisen, studenten moeten PHI 201 (inleiding in de filosofie), neem een ​​psychologie opleiding, een cursus uit de sociologie, politicologie, of economie, en zes uur van de literatuur met een ENG prefix (dwz, ENG 211-212 ).... [-]

Verenigde Staten Mississippi City Biloxi
Vraag informatie aan
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands