BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Logistiek Management in Turkije

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Een BSc in Logistics Management van plan om studenten te voorzien van kennis van de activiteiten, strategieën en technieken met betrekking tot logistiek management. Studenten zullen leren over leverancier ontwikkeling, chain management, inkoop, voorraadbeheer en distributie. Afgestudeerden zullen dan in staat zijn om een ​​loopbaan in het midden-beheer van de verschillende sectoren na te streven.

Turkije, officieel de Republiek Turkije, is een transcontinentale land, ligt meestal op Anatolië in West-Azië en Oost-Thracië in Zuidoost-Europa. Veel Turkse universiteiten (zowel publieke als private) nemen deel aan pan-Europese uitwisselingsprogramma's voor studenten (Socrates, Erasmus, en dergelijke). Sommige hebben ook overeenkomsten met niet-Europese universiteiten, ook.

Bachelor Programma in Logistiek Management in Turkije

1 Resultaten in Logistiek Management, Turkije Filter

Bachelor in logistiek management

Bahcesehir University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

De bedrijven van vandaag worden competitiever door snelle veranderingen en globalisering. Concurrentie op zowel lokale als internationale markten vereist een uitstekend distri ...

Lees meer