BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Logistiek in Duitsland

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

De kennis die is opgedaan met een bachelor in de logistiek bereidt studenten voor verschillende carrièremogelijkheden binnen het gebied van logistiek, business en management. De cross-functionele kennis die wordt opgedaan en vaardigheden die niet alleen zijn ontwikkeld maken afgestudeerden deskundig maar ook veelzijdig werknemers bereid zijn te werken in diverse industrieën.

Duitsland, officieel de Bondsrepubliek Duitsland, is een federale parlementaire republiek in West-Midden-Europa. Het land bestaat uit 16 staten, en de hoofdstad en grootste stad is Berlijn.

Bachelor's Porgramma in Logistiek in Duitsland

3 Resultaten in Logistiek, Duitsland Filter

Bachelor logistiek management

IUBH Fernstudium
BA
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
6&nbsp;-&nbsp;12 semesters
Duits
Online

De Bachelor in Logistiek Management (BA) in afstandsonderwijs IUBH bereidt u perfect voor de complexe uitdagingen van de wereldhandel.

Lees meer

BSc in Mobiliteit en Logistiek

Rhine-Waal University of Applied Sciences
BSc
okt 2020
Campus

Logistiek is een van de belangrijkste industriële sectoren in Duitsland en neemt nog steeds toe. Maatschappelijke veranderingen en technologische sprongen te bepalen en zorgen ...

Lees meer

bachelor in de logistiek en supply chain management

Neuss University for International Business
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
Campus

Logistiek speelt een belangrijke rol in de uitvoering van de processen die verantwoordelijk zijn voor de operationele prestaties van de onderneming. Omdat alleen een intellige ...

Lees meer