BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Logistiek in Letland

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Of het nu een individu is net klaar met de middelbare school of heeft een carrière al jaren, kan een bachelor in de logistiek een geweldig hulpmiddel zijn. Deze graad geeft studenten de kennis die nodig is om succesvol te kunnen plannen en uitvoeren van het vervoer of de opslag van goederen in een verscheidenheid aan zakelijke instellingen.

Letland heeft zowel tegen vergoeding, en state-gefinancierde hoger onderwijs. Het land heeft twee soorten opleidingen in het hoger onderwijs. Deze omvatten de academische en professionele programma's. Er zijn drie niveaus van het wetenschappelijk onderwijs - bachelor, master en doctoraat. Het klimaat in het land voorstander van verschillende winter sport en recreatie activiteiten zoals schaatsen, skiën en ijshockey. Internationale studenten liever studeren in Letland door zijn sociale leven, kunst-en culturele instellingen. Cultuur van het land is het makkelijk om mee te nemen.

Bachelor's Opleiding in Logistiek in Letland

2 Resultaten in Logistiek, Letland Filter

Bachelor in transport en bedrijfslogistiek

Transport and Telecommunication Institute
Bachelor
02 sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
4&nbsp;-&nbsp;5 jaren
30 May 2020
Engels
Campus
Online

Professionele Bachelor in Transport en Bedrijfslogistiek. In de loop van studies leren studenten het uitvoeren van economische projectanalyse, statistische modellering en eval ...

Lees meer

Bachelor in Management of transport operations enterprise

Riga Aeronautical Institute
Bachelor
<
Voltijds
<
48&nbsp;-&nbsp;54 maanden
Russisch
Campus

Specialist krijgt kennis over de principes voor het creëren van de organisatiestructuur en productie van de transportonderneming; het financiële systeem van de onderneming; lo ...

Lees meer