BACHELORSTUDIES

Bachelors in Logistiek in Senegal

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Het bachelordiploma in Logistics houdt zich bezig met supply chain management. Het heeft betrekking op onderwerpen die variƫren van boekhouding, economie tot logistiek en management. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in een verscheidenheid van industrieƫn, waaronder aankopen, zee-, grond-of luchtvervoer en voorraadbeheer.

Er zijn veel verschillende opties beschikbaar in Senegal voor hoger onderwijs. In de laatste jaren was hier een toestroom van buitenlandse studenten te zien omdat verschillende programma's geimplementeerd werden om de huidige positie van de instellingen voor hoger onderwijs te verbeteren.

Bachelor Programma in Logistiek in Senegal

1 Resultaten in Logistiek, Senegal Filter

Bachelor in Logistiek Transportation Management

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Frans
Campus

Met de globalisering van de handel, individuen zijn niet de enige die betrokken. Vandaag, bedrijven vertrouwen op rederijen om de route om hun grondstoffen, maar ook hun goede ...

Lees meer