BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Luxemburg 2020

De Universiteit van Luxemburg is op dit moment de enige universiteit in Luxemburg, en biedt een aantal bacheloropleidingen in de meest opvallende wetenschapsgebieden, met inbegrip van de natuurlijke en sociale wetenschappen, engineering, technologie, business, menswetenschappen, kunst en recht. Bachelorstudenten in Luxemburg zullen profiteren van de universiteit 's uitgebreide samenwerkingsverbanden met andere instellingen over de hele wereld: in Europa, Amerika en Azië. Een relatief kleine en selectieve school, de universiteit van Luxemburg herbergt ongeveer 5.000 studenten uit minstens 95 landen. Bachelor cursussen worden meestal gehouden in een combinatie van twee talen van de drie die het meest gangbaar zijn in Luxemburg: Frans, Duits en Engels.

De belangrijkste gebieden van onderzoek, hoogleraren in Luxemburg, die bijzondere belangstelling te nemen, onder meer International Finance, Luxemburg studies, Europese governance, Systems medische biologie, informatica, onderwijs, milieu-middelen, technologieën en veranderingen, Wiskunde en anderen. Afhankelijk van hun gebied van studie, kunnen studenten colleges, seminars, laboratoria, bibliotheken of andere academische faciliteiten op de Campus Limpertsberg, Campus Kirchberg of Campus Walferdange.

Als u meer wilt weten over hoe u kunt inschrijven voor een bacheloropleiding in Luxemburg, gewoon scroll naar beneden en klik op om meer te lezen!

gevonden resultaten Filter

Bachelor diploma in internationaal gastvrijheid en toerismebeheer

BBI Luxembourg
Groothertogdom Luxemburg, Wiltz
Bachelor
01 Sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
04 Sep 2020
Engels
Campus

De BA-graad wordt toegekend aan het einde van drie jaar studie. Het wordt beschreven als "Carrière gericht programma", wat betekent dat het studenten rechtstreeks voorbereidt ...

Lees meer