327 Bachelorgraad Opleidingen in Maleisië for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Maleisië for 2024Filter
    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze unieke 4-jarige boekhoudopleiding is ontwikkeld in samenwerking met Certified Practicing Accountants (CPA Australia). Het programma is ontworpen om de studenten een kortere route te bieden om professionele kwalificaties en erkenning te verkrijgen. Na voltooiing van de zes professionele CPA-segmenten in het laatste jaar (jaar 4), ontvangen studenten de UniRazak Bachelor of Accounting (Hons) geaccrediteerde

    • Petaling Jaya, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Computer Science (Intelligent Systems) (Hons) -programma voorziet studenten van een breed scala aan kennis en technische vaardigheden op het gebied van essentiële feiten, concepten, principes en theorieën met betrekking tot kunstmatige intelligente systemen. Studenten zullen modules bestuderen die zich richten op intelligente systemen, datawetenschap en -analyse, machinaal leren, IoT en intelligente systeemintegratie, natuurlijke taalverwerking en programmeren van mobiele platforms.

    • Sharjah, Verenigde Arabische Emiraten
    • Lagos, Nigeria
    • + 14 more

    Full time, Deeltijd

    24 maanden

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Het dubbele certificeringsprogramma is bedoeld voor studenten die een professionele carrière in het bedrijfsleven en management willen beginnen. Deze cursus bedrijfsbeheer helpt je analyse- en evaluatievaardigheden te ontwikkelen die kunnen worden toegepast op situaties uit de praktijk. Je ontwikkelt je kennis en begrip van de verschillende functionele gebieden van het bedrijfsleven, waaronder management, marketing, human resources, financiën en operationeel management binnen een wereldwijde context. Je krijgt ook de vaardigheden die nodig zijn om succesvol te zijn in het bedrijfsleven, zoals ondernemerschap, digitale geletterdheid, samenwerken en communicatieve vaardigheden.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een Bachelor of Petroleum Engineering Technology (Operation and Safety) met een Honours-programma dat Engineering Technology in Oil & Gas (Operation & Safety) toepast in downstream-installaties. Produceer een veelzijdige ingenieur en technoloog met voldoende theoretische kennis en technische bekwaamheid in het werken op stroomafwaartse olie- en gasfabrieken.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Studenten van de BSc (Hons) in Software Engineering leren fundamentele vaardigheden die elke IT-professional nodig heeft, en het basiskennis van programmeren, probleemoplossende vaardigheden, algoritmische vaardigheden, wiskundige technieken en systeemanalyse en -ontwerp.

    • Chukai, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Bachelor of Engineering Technology (Honours) Mechatronics aan TATI University College legt de nadruk op de elementaire elektrische en elektronische cursussen zoals circuit theorie, elektronica, digitale elektronica, microcontroller en embedded systeem.

    • Shah Alam, Maleisië

    Full time

    8 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het Department of Electrical and Electronic Engineering werd opgericht in 1996 en heeft sindsdien weer snel gegroeid.

    • Johor Bahru, Maleisië
    • Southampton, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    4 jaar

    Blended, Op de campus

    Engels

    De wereld van luchtvaart- en ruimtevaarttechnologie is er een die ongelooflijk dynamisch is en een geavanceerd ontwerp combineert met een nauwgezette onderzoeksmethodologie. Een MEng in luchtvaart en ruimtevaart met de University of Southampton Malaysia bereidt je voor op het ontwerpen van toekomstige vliegtuigen, motoren, satellieten en andere ruimtevaartuigen.

    • Kuala Lumpur, Maleisië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons programma realiseert zich de voortdurend veranderende aard van het communicatiegebied en heeft tot doel studenten voor te bereiden met de nodige vaardigheden en kennis en vooral om ze te koesteren om effectieve communicators voor de toekomst te worden.

    • Kajang, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Electronics engineering is een snel groeiende gebied. Het programma is uitgebreid met hands-on ervaring en industriële plaatsing bij gevestigde industrieën. De elektronica-engineering programma is ontworpen om u overal in de wereld voor te bereiden op een carrière.

    • Shah Alam, Maleisië
    • George Town, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit programma Bachelor's aangeboden door de afdeling Management en Human Resources onder het College of Business Management en Accounting is op maat gemaakt speciaal voor studenten die geïnteresseerd zijn om hun carrière in de nieuwe globale instelling van internationale bedrijven na te streven zijn. Dit programma is ook bedoeld om de studenten met de business en management vaardigheden, taalvaardigheden en cultureel bewustzijn die nodig zijn voor succes te voorzien in een dergelijke internationale bedrijfsleven. Ook de mate biedt een spannende mix van business en management onderwerpen, plus de studie van een taal, verplicht voor het eerste jaar en optioneel daarna. Met een extra taal met het mengsel van managementvaardigheden, zal afgestudeerden in staat zijn om goede vooruitzichten op de arbeidsmarkt veilig te stellen zal ook de mogelijkheid om een ​​hoger niveau na te streven.

    • Shah Alam, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Dit programma zal studenten op te leiden tot corporate communicatie vraagstukken te analyseren van de academische en praktische perspectieven en te trainen studenten om effectief te communiceren in de zakelijke wereld, zij het lokale en globale.

    • Durian Tunggal, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    De cursus behandelt onderwerpen en begrippen zoals framing van ondernemingen in termen van mensen, kansen, context en de deal. Studenten zullen worden uitgerust met het management, technologie en technopreneurship kennis.

    • Shah Alam, Maleisië
    • Kuala Lumpur, Maleisië
    • + 1 more

    Full time

    2 jaar

    Op de campus

    Engels

    BAC biedt het Verenigd Koninkrijk Transfer Programme (Zakelijk) waar studenten krijgen de kans om te voltooien of een 1 + 2 (1 jaar bij BAC en 2 jaar aan een partneruniversiteit) of een 2 + 1 (2 jaar bij BAC en 1 jaar op een partneruniversiteit).

    • Batu Pahat, Maleisië
    • Subang Jaya, Maleisië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Het INTI Centrum voor Kunst & Design (ICAD) is onze gloednieuwe faculteit aan de INTI Subang Campus, het aanbieden van carrière-gerichte programma's ondersteund door state-of-the-art faciliteiten, sterke industrie banden en de totale middelen voor een echt wereldklasse onderwijs.