BACHELORSTUDIES

Beste Afstandsonderwijs Bachelor Programma's op Malta

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Malta is een Zuid-Europese land in de Middellandse Zee 80 km ten zuiden van Sicilië en 333 km ten noorden van Libië. Malta heeft betrekking op iets meer dan 316 km ², waardoor het een van de kleinste en dichtstbevolkte landen van de wereld 's.

Afstandsonderwijs Bachelor Programma op Malta

1 Resultaten in Mastergraad, Malta, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor's Degree in Criminologie, onderzoekende wetenschap en veiligheid

United Campus of Malta
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Italiaans
Online

De online diploma licentiaat in de criminologie, opsporings- en veilig- wetenschappen in staat stelt afgestudeerden om professionals in staat om wetenschappelijk te behandelen ...

Lees meer