Filter
Bachelor Studies
Denemarken Studievorm: Alles Tempo: Alles

Kijk Bachelors in Managementstudies in Denemarken

Effectieve leiders zijn essentieel voor allerlei functies op verschillende niveaus binnen de publieke en private organisaties. Bachelor of Management afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor professionele functies in financiën, human resources, marketing, recht, gezondheidszorg administratie, inkoop, retail en meer. Een flexibele en lonende undergraduate studie pad, Bachelor of Management programma's in Denemarken zijn een uitstekende keuze voor mensen op zoek naar fast-track hun carrière van entry-level tot leidinggevende posities, of voor wie op zoek om hun opleiding voort te zetten met een master 's degree in de toekomst.

Om de activiteiten in een organisatie te begrijpen en hoe zij de belangrijkste beslissingen binnen bedrijfskunde, een Bachelor of Management programma in een school in Denemarken bereidt studenten voor op een succesvolle carrière.Bachelor of Management programma's aan universiteiten en business scholen in Denemarken worden soms ook aangeboden op niet-full-time studie schema's, zodat studenten het grootste deel van hun tijd aan de studie kunnen maken door een van beide deelnemen aan een versnelde opleiding, of studeren in deeltijd tijdens het werk.

Om meer te leren over hoe een Bachelor of Management van een universiteit of business school in Denemarken kan u helpen voldoen aan uw carrière doelen, scroll naar beneden en klik om meer te lezen. U kunt ook informatie vragen worden aan u rechtstreeks van de colleges van uw keuze in Denemarken door gewoon het nemen van een minuut in te vullen het snel en eenvoudig webformulier verzonden!

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Managementstudies, Denemarken

University of Southern Denmark

Met een bachelor in ingenieursdiploma in Global Management and Manufacturing, kun je een nieuw bedrijf starten, van Alaska tot Nieuw-Zeeland. Je bent verantwoordelijk voo ... [+]

Bachelor in Global Management en Productie (BEng)

Dit programma wordt in het Engels aangeboden.Als technisch student werk je in groepen, werk je samen met bedrijven aan projecten en ben je erg in trek op de arbeidsmarkt.

Vier kerncompetentiegebieden

De hoofdinhoud van de opleiding is gebaseerd op vier hoofdthema's:

Supply chain management - productie en operationeel beheerBedrijfsmanagementInternationale oriëntatie en cultureel begripPersoonlijke vaardigheden.

Studeer omgeving

Elk jaar kiezen meer dan 1500 internationale studenten van over de hele wereld om te studeren aan de University of Southern Denmark , zodat je deel gaat uitmaken van een levendige internationale studentenomgeving. Wij zijn van mening dat ingenieurs van nu een globaal perspectief moeten kunnen beheersen en we moedigen internationale en Deense studenten aan om een ​​of twee semesters in het buitenland door te brengen op een stage of als uitwisselingsstudent. Faculteit Ingenieurswetenschappen heeft een studentgerichte benadering van leren aangenomen en het lesgeven is gebaseerd op probleemgestuurd projectwerk. Studenten nemen aanzienlijk deel aan de les en voeren projectwerk uit in kleine teams. Leer meer over de studieomgeving van de studenten zelf.... [-]

Denemarken Odense
September 2019
Engels
Voltijd
7 semesters
Campus
Lees meer in Nederlands
VIA University College

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels met een focus op het analyseren, verbeteren en innoveren van waardeketens in wereldwijde zakelijke omgevingen. ... [+]

Korte introductie

De 3½-jarige volledige opleiding in Value Chain Management wordt in het Engels gegeven en bereidt studenten voor op een loopbaan in het bedrijfsleven en de industrie. Je zult de vaardigheden en kennis verwerven die nodig zijn om de manier te managen waarop bedrijven grondstoffen als input ontvangen, waarde toevoegen aan de grondstoffen via verschillende processen en bovendien afgewerkte producten aan klanten verkopen. Dit wordt bereikt door analyses, verbetering en innovatie van waardeketens in wereldwijde zakelijke omgevingen. Het programma vindt plaats op Campus Horsens en op Campus Aarhus C.

Inhoud en structuur

Het doel van het Value Chain Management-programma is om u een overzicht te bieden van het netwerk van processen dat leidt tot de productie en marketing van goederen. Je leert deze processen vanuit een algemeen perspectief te bekijken.... [-]

Denemarken Horsens Århus
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
3.5 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands