Filter
Bachelor Studies
Nederlanden Rotterdam Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Opleidingen in Management Studies in de Verenigde Rotterdam Nederlanden

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Als ingeschreven in een programma voor het beheer, kunnen studenten de mogelijkheid om een ​​basiskennis van het management concepten en technieken, die zeer de moeite waard kan zijn omdat het hen voor te bereiden op een carrière in een verscheidenheid van bedrijven te krijgen worden gegeven.

Nederland is een bestanddeel land van het Koninkrijk van Nederland, bestaande uit twaalf provincies in Noord-West-Europa en de drie eilanden in het Caribisch gebied. Engels sprekende studenten zal geen problemen hebben het vinden van geschikte cursussen. Voor internationale studenten die aan universiteiten in Nederland, een aantal beurzen beschikbaar.

Een Nederlandse stad met een rustige sfeer en goede universiteiten. Rotterdam is een plek om te wonen en te studeren. Voor al die studenten die op zoek zijn kwaliteit van het onderwijs tegen redelijke kosten, is dit een plek om te zijn. Enkele van de populaire universiteiten zijn de Erasmus Universiteit Rotterdam en de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Top Bachelor's Porgramma in Management Studies in de Verenigde Rotterdam in Nederland

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Management Studies, Rotterdam

Andere opties binnen dit vakgebied:
EuroPort Business School

De luxe-industrie is in omvang verdubbeld in de afgelopen 10 jaar, als gevolg van een toenemende wereldwijde aanwezigheid. Europort Business School biedt studenten een v ... [+]

De luxe-industrie is in omvang verdubbeld in de afgelopen 10 jaar, als gevolg van een toenemende wereldwijde aanwezigheid. Traditioneel een sector in verband met Europa, luxe merken uit te breiden naar de markten van de zich snel ontwikkelende BRICS economieën.

Azië in het algemeen en China in het bijzonder, zijn nu erkend als de grootste potentiële markt voor luxe goederen. Recente verkopen luxemerk tonen duidelijk aan dat de Aziatische consumenten liefde luxe artikelen. Luxe merken zijn nu gericht op de BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China en Zuid-Afrika) om hun groei, dat is een duidelijke indicatie van de goede vooruitzichten voor de luxe bedrijf te verhogen.

Het beheren van bedrijven die actief zijn in de luxe-industrie vereist bijzondere en gespecialiseerde vaardigheden en kennis die meestal niet worden gedekt door de traditionele algemeen management programma's. Tegenwoordig luxemerken vragen om een ​​nieuw ras van managers, in staat om het beheer van zowel het bedrijfsleven, innovatie en creatieve imperatieven. Het doel van het programma is ervoor te zorgen dat de deelnemers het ontwikkelen van een globale visie van de luxe sector, een aantal stevige marketing en leidinggevende vaardigheden en het vermogen om te gaan met innovatie en creativiteit.... [-]

Nederlanden Rotterdam Amsterdam
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands