Bachelor's Opleiding in Management in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Top Bachelor Programma's in Management in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Management

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Beste Bachelor in Management in de Verenigde Engeland in UK

Lees meer

Bachelor In Management

ESCP Europe Business School
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De Bachelor in Management (BSc) is een driejarig algemeen managementprogramma dat opleidingen in talen, vrije kunsten en persoonlijke ontwikkeling omvat. [+]

Undergraduate Studies in Management in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk.

De Bachelor in Management (BSc) is een driejarig algemeen managementprogramma dat opleidingen in talen, vrije kunsten en persoonlijke ontwikkeling omvat.

Je zult je tijd doorbrengen op drie verschillende campussen door heel Europa, het ervaren van leven en studeren in verschillende landen en talen zonder een compromis te sluiten over academische excellentie.

Onze studenten profiteren van het uitgebreide netwerk van bedrijven, instellingen en organisaties van ESCP Europe en leren aan het einde van dit zeer selectieve en intellectueel veeleisende programma een taal van ten minste drie talen.

Ontdek een goed uitgebalanceerd, hypermodern niet-gegradueerd programma, dat:... [-]