Bachelor's Opleiding in Management in de Verenigde Greater London Verenigd Koninkrijk

Top Bachelor Programma's in Management in de Verenigde Greater London Verenigd Koninkrijk

Management

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Top Bachelor Programma in Management in de Verenigde Greater London in UK

Lees meer

Bachelor In Management

ESCP Europe Business School
Campus Voltijd 3 jaar September 2018 Verenigd Koninkrijk Londen

De Bachelor in Management (BSc) is een driejarig algemeen managementprogramma dat opleidingen in talen, vrije kunsten en persoonlijke ontwikkeling omvat. [+]

Undergraduate Studies in Management in de Verenigde Greater London Verenigd Koninkrijk.

De Bachelor in Management (BSc) is een driejarig algemeen managementprogramma dat opleidingen in talen, vrije kunsten en persoonlijke ontwikkeling omvat.

Je zult je tijd doorbrengen op drie verschillende campussen door heel Europa, het ervaren van leven en studeren in verschillende landen en talen zonder een compromis te sluiten over academische excellentie.

Onze studenten profiteren van het uitgebreide netwerk van bedrijven, instellingen en organisaties van ESCP Europe en leren aan het einde van dit zeer selectieve en intellectueel veeleisende programma een taal van ten minste drie talen.

Ontdek een goed uitgebalanceerd, hypermodern niet-gegradueerd programma, dat:... [-]