BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Maritieme Techniek in Europa 2020

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Een bachelordiploma in Marine Technology zullen de studenten kennis te geven over de maritieme industrie en het scheepsontwerp. Studenten leren over knutselwerkje, mariene machines en composieten. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken vervullen verschillende rollen binnen de maritieme industrie.

Europa is, volgens afspraak, een van de wereld 's zeven continenten. Bestaande uit de meest westelijke punt van Eurazië, Europa is meestal verdeeld van Azië door de waterscheiding scheidt van de Oeral en de Kaukasus-gebergte, de Oeral rivier, de Kaspische en de Zwarte Zee, en de waterwegen verbindt de Zwarte en Egeïsche Zee.

Bachelor Opleiding in Maritieme Techniek in Europa

2 Resultaten in Maritieme Techniek, Europa Filter

BSc in scheepvaart en haventechniek (specialisaties - Marine Transport Logistics; Naval Architecture and Shipbuilding)

Klaipeda University
BSc
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Afgestudeerden in de scheepvaart en haventechniek zijn uitstekende specialisten met een goede kennis van transport- en zeehaventechniek en kunnen de nieuwste geautomatiseerde ...

Lees meer

Graad in maritieme technologie

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

Studies graad in Marine Technologies hebben technologische en de toegang tot de uitoefening aan boord van schepen Beroepen Officer te geven en samen met de Master in Marine En ...

Lees meer