BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Maritieme Techniek in de Verenigde Heroica Veracruz Mexico

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Afgestudeerden van een bachelordiploma in de Maritieme Techniek in staat zal zijn om te werken in verschillende gebieden van de maritieme industrie. Het programma zal studenten de kennis over de maritieme industrie en het schip ontwerp te geven. Leerresultaten behoren knutselwerkje, de mariene machines en composieten.

Mexico, officieel de Verenigde Mexicaanse Staten, is een federale constitutionele republiek in Noord-Amerika. Werken kan een werkvisum, dat is moeilijk te krijgen als je gewoon wilt freelance voor een korte tijd nodig. De meeste van de overheid gefinancierde universiteiten op burgemeester steden (hoofdstad) hebben korte cursussen over geschiedenis, gastronomie en culturele onderwerpen, de meeste van hen zijn bijna gratis.

Veracruz is een thuisbasis van tal van bekende universiteiten in Mexico. De meest bekende universiteit in de stad is de Universidad Veracruzana dat studenten voorziet graden 56 bacheloropleidingen, 37 masters en doctoraten 5.

Beste Bachelor's Opleiding in Maritieme Techniek in de Verenigde Heroica Veracruz in Mexico

1 Resultaten in Maritieme Techniek, Heroica Veracruz Filter

Bachelor of naval architecture - onderwezen in het Spaans

Veracruz University - Universidad Veracruzana
Bachelor
Spaans
Campus

Opmerking: Dit Bachelor of Naval Architecture programma wordt onderwezen in het Spaans. La Carrera de Ingeniería Naval fue la primera que existió en el país, es otra de las ca ...

Lees meer