BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Maritieme Techniek in Spanje

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Een bachelordiploma in Marine Technology zullen de studenten kennis te geven over de maritieme industrie en het scheepsontwerp. Studenten leren over knutselwerkje, mariene machines en composieten. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken vervullen verschillende rollen binnen de maritieme industrie.

Spanje (Spaans: España) is een divers land delen van het Iberische schiereiland met Portugal aan de westelijke kant van de Middellandse Zee. Spanje wordt beschouwd als een exotisch land in Europa vanwege zijn vriendelijke inwoners en ontspannen levensstijl. De normale duur van de Universiteit cursussen in Spanje is 4 jaar, met uitzondering van de Geneeskunde en de dubbele graden, die 6. Madrid en Barcelona zijn bekende steden rond de wereld om zijn keuken, een bruisend nachtleven, en de wereldberoemde folklore en festiviteiten.

Bachelor Opleiding in Maritieme Techniek in Spanje

1 Resultaten in Maritieme Techniek, Spanje Filter

Graad in maritieme technologie

Universidade da Coruña
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

Studies graad in Marine Technologies hebben technologische en de toegang tot de uitoefening aan boord van schepen Beroepen Officer te geven en samen met de Master in Marine En ...

Lees meer