BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Marketingstudies in Argentinië

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Zakelijke professionals met het onderwijs in marketing en communicatie kan leiden tot nieuwe kansen voor hun carrière. Ze kunnen hun vaardigheden gebruiken om merkimago over studies en consumenten adviseren of beheren van een marketing-groep binnen hun bedrijf.

Argentinië heeft een multiculturele gemeenschap en is een gastvrij land voor studenten kiezen voor het buitenland te studeren. De kwaliteit van het onderwijs is uitstekend en ook zeer betaalbaar.

Bachelor Programma in Marketingstudies in Argentinië

2 Resultaten in Marketingstudies, Argentinië Filter

Bachelor of Marketing

EAN - Escuela Argentina de Negocios
Bachelor
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Spanish (Argentina)
Campus

EAN biedt een curriculum voor universitair afgestudeerden in Marketing Analisten en gelegitimeerd door een Raad van Advies van de bedrijven die zich inzetten om de institution ...

Lees meer

Graad in marketing

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Spaans
Campus

Het proces van globalisering heeft invloed op de stijlen en methoden om marketing strategieën en ontwikkelingen en wijdverbreide de behoefte aan beleid en marketing tools in e ...

Lees meer