BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Marketingstudies in Hongarije

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Marketing en communicatie training is essentieel voor een reclamecampagne die producten en diensten zal publiceren in de markt te creëren. Studenten in deze cursus leren hoe ze reclame voor televisie, radio, digitale media, en gedrukte campagnes.

Hongarije is een land in Centraal-Europa. Het is gelegen in het Karpaten bekken en wordt begrensd door Slowakije in het noorden, Oekraïne en Roemenië in het oosten, Servië en Kroatië in het zuiden, Slovenië naar het zuidwesten en Oostenrijk in het westen.

Bachelor in Marketingstudies in Hongarije

2 Resultaten in Marketingstudies, Hongarije Filter

Bachelor in handel en marketing

Budapest Metropolitan University
Bachelor
feb 2021
<
Voltijds
<
7 semesters
30 nov 2020
Engels
Campus

Marketing is essentieel in elk aspect van het leven - we worden omringd door merken die onze beslissingen beïnvloeden, en in bepaalde situaties kunnen we alleen slagen als we ...

Lees meer

BA in handel en marketing

University Of Debrecen
BA
<
Voltijds
<
7 semesters
Engels
Campus

Het doel van het programma is specialisten op het gebied van economie en zaken voor te bereiden met competentie en vaardigheden op het gebied van handel en marketing, die vers ...

Lees meer