BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Marketingstudies in Oekraïne

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Zakelijke professionals met het onderwijs in marketing en communicatie kan leiden tot nieuwe kansen voor hun carrière. Ze kunnen hun vaardigheden gebruiken om merkimago over studies en consumenten adviseren of beheren van een marketing-groep binnen hun bedrijf.

Oekraïne is een land in Oost-Europa. De hoofdstad Kiev (Oekraïens: Київ - Kyiv, Russisch: Киев - Kiev) is de en grootste stad van Oekraïne met - officieel - meer dan 2,7 miljoen inwoners. Kyiv National University vernoemd naar Taras Shevchenkouniversity is de grootste en een van de belangrijkste universiteiten.

Bachelor's Opleiding in Marketingstudies in Oekraïne

1 Resultaten in Marketingstudies, Oekraïne Filter

Bachelor in Marketing

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Afgestudeerden van Marketing programma graad verwerven professionele vaardigheden in verschillende sectoren van de economie. Volgens de meeste van de toonaangevende wervingsbu ...

Lees meer