BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Marketingstudies in Rusland

Rusland is aantrekkelijk voor veel studenten op zoek naar een Bachelor in Marketing graad. Academische instellingen in Rusland te houden hoge normen, hebben uitstekende faciliteiten en top-notch faculteit die deskundig zijn op hun vakgebied. Een Bachelor in Marketing in Rusland kan blijken te zijn een goed afgeronde educatieve ervaring met de combinatie van academici met een unieke cultuur, fascinerende geschiedenis, en veel te drukke studenten zowel binnen als buiten de klas te houden.

Bachelor in Marketing programma's in Rusland zijn uitdagend en bieden de mogelijkheid voor persoonlijke en professionele groei door de praktische toepassing van business en marketing principes om echte wereld problemen. Studenten die een bachelor in marketing in Rusland zal een solide business stichting te krijgen, terwijl de nadruk op marketing principes door middel van cursussen die strategie, kritisch denken, communicatie, marketing onderzoek, en consumentengedrag adressen.

Voor meer informatie over een Bachelor of Marketing in Rusland, neem een ​​kijkje hieronder. Vul het formulier in en u wordt dan direct verbonden met de school bekentenissen!

2 Resultaten in Marketingstudies, Rusland Filter

Undergraduate: reclame en public relations

Irkutsk State Linguistic University
Bachelor
<
Voltijds
Campus

Opleiding van specialisten in reclame en public relations is een naald in 1998.Studenten leren de theorie en de praktijk van public relations, reclame, media,

Lees meer

Bachelor Management: Marketing

Saratov Socio-Economic Institute
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Russisch
Campus

Het onderwijsproces in het kader van het profiel "Marketing" is gebouwd op basis van de meest moderne vormen en methoden van de opleiding, de aanpassing ervan te maximaliseren ...

Lees meer