BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Marketingstudies in de Verenigde Gebroken pijl Verenigde Staten

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Afgestudeerden van de Bachelor in Marketing zal in staat zijn om verschillende functies binnen verschillende industrieën te houden. Dit komt omdat marketing houdt zich bezig met de ontwikkeling en promotie van een product, dat de meeste van de economische uitwisseling in de wereld bestrijkt. Studenten zullen in staat zijn om verschillende onderwerpen die variëren van consumentengedrag tot distributie van de producten te begrijpen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor's Porgramma in Marketingstudies in de Verenigde Gebroken pijl in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketingstudies, Gebroken pijl Filter

Bachelor in Marketing

Northeastern State University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Als mensen horen het woord marketing, ze automatisch denken aan reclame en verkoop, maar marketing is veel meer dan dat. Marketing begint bij jezelf. Jij bent de consument, en ...

Lees meer