BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Marketingstudies in de Verenigde Muskogee Verenigde Staten

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Cursussen in marketing en communicatie geven up-to-date opleiding in de nieuwste marketing kanalen, zoals digitale media. Er zijn verschillende programma's die cursussen leveren in formaten variƫrend van het traditionele klaslokaal instelling om online afstandsonderwijs.

 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Muskogee is gelegen in de staat Oklahoma, VS. Franse handelaren zijn aan de eerste kolonisten van de stad in 1806. De stad is de thuisbasis van een vier faciliteiten voor hoger onderwijs die een hoge ranking onder andere universiteiten / collages van de staat hebben.

Top Bachelor's Opleiding in Marketingstudies in de Verenigde Muskogee in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketingstudies, Muskogee Filter

Bachelor in Marketing

Northeastern State University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Als mensen horen het woord marketing, ze automatisch denken aan reclame en verkoop, maar marketing is veel meer dan dat. Marketing begint bij jezelf. Jij bent de consument, en ...

Lees meer