BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Marketingstudies in de Verenigde Richmond Verenigde Staten

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Afgestudeerden van de Bachelor in Marketing zal in staat zijn om verschillende functies binnen verschillende industrieƫn te houden. Dit komt omdat marketing houdt zich bezig met de ontwikkeling en promotie van een product, dat de meeste van de economische uitwisseling in de wereld bestrijkt. Studenten zullen in staat zijn om verschillende onderwerpen die variƫren van consumentengedrag tot distributie van de producten te begrijpen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor Opleiding in Marketingstudies in de Verenigde Richmond in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketingstudies, Richmond Filter

Minor in marketing

Indiana University East School of Business and Economics
Bachelor
Engels

De Marketing Minor geeft fundamentele instructies over reclame, promoties, public relations, verkoop en consumentengedrag. Studenten krijgen inzicht in de hedendaagse marketin ...

Lees meer