BACHELORSTUDIES

Bachelors in Marketingstudies in de Verenigde Stillwater Verenigde Staten

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Het bachelordiploma in marketing zal de bezig met de ontwikkeling en promotie van een product kennis. Studenten zullen in staat zijn om het gedrag van consumenten, marktonderzoek, prijsstelling en distributie van producten en meer begrijpen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om posities in elke industrie die erop gericht is producten te maken en te adverteren houden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Stillwater is een stad in Saratoga County, New York, Verenigde Staten.

Top Bachelor's Opleiding in Marketingstudies in de Verenigde Stillwater in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketingstudies, Stillwater Filter

MARKETING

Oklahoma State University
Bachelor
Engels

Wat is marketing? Marketing is de studie van productontwikkeling, distributiekanalen en prijs- en communicatiemethoden die nodig zijn om het beste te voldoen aan de geïdentifi ...

Lees meer