BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Marketingstudies in de Verenigde Spearfish Verenigde Staten

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Het bachelordiploma in marketing zal de bezig met de ontwikkeling en promotie van een product kennis. Studenten zullen in staat zijn om het gedrag van consumenten, marktonderzoek, prijsstelling en distributie van producten en meer begrijpen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om posities in elke industrie die erop gericht is producten te maken en te adverteren houden.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Top Bachelor Programma in Marketingstudies in de Verenigde Spearfish in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketingstudies, Spearfish Filter

Bachelordiploma in marketing

Black Hills State University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Heeft u genieten van het krijgen van de aandacht van mensen? Zo ja, dan een bachelor's degree in marketing van Black Hills State University is het antwoord voor u!

Lees meer