BACHELORSTUDIES

2 Undergraduate Studies in Marketing van luxe goederen 2020/2021

Na succesvolle afronding van de voorgeschreven cursussen een college belangrijk is, zijn studenten over het algemeen bekroond met een bachelor's degree. Dit diploma vertegenwoordigt beheersing van het veld van hun grote en gekwalificeerde afgestudeerden een baan zoeken of, als zij daarvoor kiezen, verder naar graduate studie.

Wat is een Bachelor in Luxury Marketing? Het is een interdisciplinaire opleiding die vertrouwdheid studenten met concepten zoals branding, productontwikkeling, verkoop en, natuurlijk, marketing ontwikkelt. De nadruk op luxe goederen is ontworpen om studenten voor een loopbaan in high-end omgevingen en projecten voor te bereiden. Cursussen die kunnen worden in het curriculum omvatten inleiding tot mode, principes van marketing, het ontwerpen van luxe en value-based verkooptechnieken. Elk van deze is van essentieel belang bij de ontwikkeling van de studenten het vermogen om te presteren in luxe-industrie.

De Bachelor in Luxury Marketing profiteert studenten door ze kennis te laten maken met de conventies van hoog industries value-based en het voorbereiden van hen om goed te dragen aan dergelijke omgevingen. Algemene marketing vaardigheden die worden benadrukt in het programma bieden ook studenten met over het algemeen aantrekkelijk kwaliteiten personeelsmanagers.

De kosten van een Bachelor in Luxury Marketing wordt bepaald door een aantal factoren, met inbegrip van welke school je kiest om te wonen en waar het zich bevindt. Met het oog op de beste schatting van uw uitgaven te krijgen, neem contact op met een vertegenwoordiger van het Admissions Office.

Veel afgestudeerden met deze mate hun loopbaan in de mode-industrie. De mate van snijdende accenten op upscale waarde en de marketing technieken maken de studenten met deze kennis een aanwinst voor luxemerk werkgevers die savvy medewerkers zoeken.Kan je jezelf gekwalificeerd voor functies als brand manager, marketing director of campagne ontwerper bij high-end de werkgevers over een scala van industrieën.

Als u geïnteresseerd bent in het verdienen online een Bachelor in Luxury Marketing, zijn er een aantal scholen dat een dergelijk programma kunnen aanbieden. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

2 Resultaten in Marketing van luxe goederen Filter

Bachelor Luxury - Trade Trades

Institut Supérieur de Marketing du Luxe - SUP de LUXE
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Campus

Gerangschikt op nummer 1 in de beste licenties / Luxe Bachelor, is de Luxe Bachelor een 3-jarige professionele opleiding, waarmee je luxe huizen kunt integreren of Sup de Luxe ...

Lees meer

Bachelor of Science in luxe merkmarketing

Susquehanna University
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Luxe merken zijn honderden miljarden dollars waard en zijn klaar om nog meer te groeien. Je beheerst de unieke management- en marketingstrategieën die ze nodig hebben bij een ...

Lees meer