BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Marketing in Argentinië

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Marketing studies kunnen helpen leerlingen kennis met verschillende aspecten die betrokken zijn bij het gebied van product- en service promotie. Onderwerpen kunnen onder meer strategie-ontwikkeling, economie, trends, prijzen en doelgroep identificatie.

Argentinië is het hart van het hoger onderwijs in het bijzonder van hun onderzoek gericht curriculum. Dit heeft gesteld om studenten praktische kennis en vaardigheden, maar ook verbeterde praktische kennis applicatie. Dit heeft de geleerden geholpen om oplossingen te bieden voor problemen van het land.

Bachelor in Marketing in Argentinië

2 Resultaten in Marketing, Argentinië Filter

Bachelor of Marketing

EAN - Escuela Argentina de Negocios
Bachelor
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Spanish (Argentina)
Campus

EAN biedt een curriculum voor universitair afgestudeerden in Marketing Analisten en gelegitimeerd door een Raad van Advies van de bedrijven die zich inzetten om de institution ...

Lees meer

Graad in marketing

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Spaans
Campus

Het proces van globalisering heeft invloed op de stijlen en methoden om marketing strategieën en ontwikkelingen en wijdverbreide de behoefte aan beleid en marketing tools in e ...

Lees meer