BACHELORSTUDIES

Bachelors in Marketing in Oekraïne

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Marketing is de promotie van producten en diensten, en het is essentieel voor elk bedrijf dat wil om succes te ervaren. Een marketing programma kan de leerlingen informatie over trends in de markt, analyse, strategie en onderzoek te leren.

Oekraïne is een land in Oost-Europa. De hoofdstad Kiev (Oekraïens: Київ - Kyiv, Russisch: Киев - Kiev) is de en grootste stad van Oekraïne met - officieel - meer dan 2,7 miljoen inwoners. Kyiv National University vernoemd naar Taras Shevchenkouniversity is de grootste en een van de belangrijkste universiteiten.

Bachelor's Opleiding in Marketing in Oekraïne

1 Resultaten in Marketing, Oekraïne Filter

Bachelor in Marketing

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Afgestudeerden van Marketing programma graad verwerven professionele vaardigheden in verschillende sectoren van de economie. Volgens de meeste van de toonaangevende wervingsbu ...

Lees meer