BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Marketing in Rusland

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Marketing programma's kunnen studenten met specifieke vaardigheden en kennis in verband met de identificatie van doelgroepen te bieden, het creëren van prijsstrategieën, de ontwikkeling van diensten en producten en de uitvoering van reclame-methoden om de juiste consumenten te bereiken. 

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Bachelor's Porgramma in Marketing in Rusland

1 Resultaten in Marketing, Rusland Filter

Bachelor Management: Marketing

Saratov Socio-Economic Institute
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Russisch
Campus

Het onderwijsproces in het kader van het profiel "Marketing" is gebouwd op basis van de meest moderne vormen en methoden van de opleiding, de aanpassing ervan te maximaliseren ...

Lees meer