BACHELORSTUDIES

Bachelors in Marketing in de Verenigde Muskogee Verenigde Staten

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Het gebied van marketing is een dynamische zakelijke omgeving die zich bezighoudt met de bevrediging van wensen en behoeften van mensen. Marketing studies kunnen mensen leren hoe om dingen te zien vanuit het perspectief van de consument en de juiste marketing strategieën uit te voeren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Muskogee is gelegen in de staat Oklahoma, VS. Franse handelaren zijn aan de eerste kolonisten van de stad in 1806. De stad is de thuisbasis van een vier faciliteiten voor hoger onderwijs die een hoge ranking onder andere universiteiten / collages van de staat hebben.

Beste Bachelor in Marketing in de Verenigde Muskogee in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketing, Muskogee Filter

Bachelor in Marketing

Northeastern State University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Als mensen horen het woord marketing, ze automatisch denken aan reclame en verkoop, maar marketing is veel meer dan dat. Marketing begint bij jezelf. Jij bent de consument, en ...

Lees meer