BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Marketing in de Verenigde Springfield Verenigde Staten

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Marketing studies kunnen studenten helpen om professionals in de industrie geworden, leert hen hoe om bedrijven te helpen met succes dacht promoten en verkopen producten van het gebruik van marketing strategieƫn, trendanalyse, onderzoek en prijsstelling.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Springfield is de derde grootste stad in de staat Missouri en de provinciehoofdstad van Provincie Greene. Springfield heeft een aantal hogescholen en universiteiten binnen de stad met Missouri State University (MSU) als tweede grootste universiteit van de staat 's met iets meer dan 20.000 studenten.

Top Bachelor Programma in Marketing in de Verenigde Springfield in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketing, Springfield Filter

Bachelor in Marketing

Drury University
Bachelor
<
Voltijds
Engels
Campus

Marketing is een organisatorische functie en een reeks processen voor het creƫren, communiceren en leveren van waarde voor klanten en voor het beheer van klantrelaties op een ...

Lees meer