BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Marketing in de Verenigde Terre Haute Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Marketing programma's kunnen studenten met specifieke vaardigheden en kennis in verband met de identificatie van doelgroepen te bieden, het creĆ«ren van prijsstrategieĆ«n, de ontwikkeling van diensten en producten en de uitvoering van reclame-methoden om de juiste consumenten te bereiken. 

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Terre Haute Indiana staat bekend om hete zomers en milde winters.De stad is een typische universiteitsstad in het zuiden van de staat gebouwd rond universitaire campussen

Top Bachelor Programma in Marketing in de Verenigde Terre Haute in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketing, Terre Haute Filter

Afzet

Indiana State University Scott College of Business
Bachelor
Engels

Marketing blijft essentieel voor het voortbestaan van alle organisaties. Marketingactiviteiten zijn snel, dynamisch, zeer zichtbaar en lonend voor de succesvolle beoefenaars. ...

Lees meer