BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Marketing in de Verenigde Rapid City Verenigde Staten

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Marketing studies kunnen studenten helpen om professionals in de industrie geworden, leert hen hoe om bedrijven te helpen met succes dacht promoten en verkopen producten van het gebruik van marketing strategieën, trendanalyse, onderzoek en prijsstelling.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Rapid City is een provinciehoofdstad van Pennington County. De stad is vernoemd naar de Rapid Creek waarop de stad is gebouwd. Als de belangrijkste industrie van deze stad is het toerisme van de stad is een zeer nette en aangename plek om te wonen en te studeren.

Beste Bachelor's Opleiding in Marketing in de Verenigde Rapid City in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Marketing, Rapid City Filter

Bachelordiploma in marketing

Black Hills State University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Heeft u genieten van het krijgen van de aandacht van mensen? Zo ja, dan een bachelor's degree in marketing van Black Hills State University is het antwoord voor u!

Lees meer