513 Bachelorgraad Opleidingen in Marketing 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Marketing 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een ideaal programma voor het verkrijgen van een goed begrip van het bedrijfsleven in het algemeen en de rol van marketing in de dienstverlenende bedrijven en kleinere bedrijven in het bijzonder. Het programma heeft een ruggengraat in marketing, maar de algemene aspecten van het bedrijfsleven krijgen ook aanzienlijke dekking. Aangezien marketing is een van de verschillende functionele gebieden binnen een organisatie, is dit programma koppelt marketing rollen, taken en functies met andere organisatorische activiteiten, zoals management, accounting en economie.

    • Marshall, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    Afstand leren

    Engels

    Ben jij er klaar voor om een waardevol bedrijfsmiddel te worden? Met de online Bachelor of Science in Marketing-graad van de Southwest Minnesota State University leer je hedendaagse marketingproblemen op te lossen met geavanceerde zakelijke en reclame-expertise. Kies uit drie carrièregerichte nadrukgebieden in algemene marketing, digitale marketing of verkoop, en voltooi uw studie volledig online in vier jaar of minder.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    42 maanden

    Afstand leren

    Engels

    • Dublin, Ierland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma probeert deelnemers te inspireren met een visie op de mogelijkheden die openstaan voor een bedrijfsorganisatie door een geïnformeerd begrip en effectieve implementatie van de principes van up-to-date geïntegreerde marketingconcepten en -strategieën, en de rol van nieuwe technologieën en innovatief denken bij het bereiken van deze.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online BS / BA in Marketing-graad van de Eastern Oregon University combineert een solide academische basis in het bedrijfsleven met essentiële marketingvaardigheden die nodig zijn voor de carrière die je wilt. Via cursussen die worden gegeven door experts uit de industrie, verken je professionele communicatie, interactieve media, interpersoonlijke relaties en opkomende technologieën terwijl je je voorbereidt op succes na het afstuderen.

    • Lisle, Verenigde Staten

    Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De cursussen Marketingconcentratie hebben betrekking op onderwerpen als consumentengedrag, promotiestrategieën, internationale marketing en internetmarketing.

    • Longmeadow, Verenigde Staten

    Afstand leren

    Engels

    • Berlin, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Bestudeer (BA) Reclame & Merkcommunicatie in Berlijn en leer mensen en hun behoeften te begrijpen. Leer hoe u creatieve ideeën voor bedrijven, merken en producten strategisch kunt evalueren, bedenken en ontwerpen terwijl u op een gerichte manier communiceert.

    • Livingston, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Met een online Bachelor of Business Administration van de University of West Alabama, heb je de mogelijkheid om een programma te volgen dat gericht is op marketing. Als resultaat ontwikkel je een up-to-date kennisbank van innovatieve marketingtechnieken die je effectief voorbereiden op de arbeidsmarkt.

    • Haarlem, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    In onze Bachelor of Science in Bedrijfspsychologie, word je getraind in algemene bedrijfscompetenties en in geselecteerde specifieke psychologische gebieden die relevant zijn voor het werken in een zakelijke omgeving.

    • Marbella, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinese, Russisch

    De Bachelor of Business in International Marketing aan de Schellhammer Business School is een uniek programma dat zich richt op de studie van marketing vanuit een internationaal perspectief. De multidisciplinaire syllabus die marketing, digitale media, reclame, marketingonderzoek en planning omvat, geeft studenten een breed onderwijsperspectief met de mogelijkheid om toekomstige carrières in media en reclame na te streven, waar vaardigheden bij dit programma worden aangescherpt, zoals kritisch, analytisch en creatief denken, intellectuele behendigheid en innovatie staan hoog in het vaandel. In lijn met alle andere post- en niet-gegradueerde programma's aan de Schellhammer Business School , zullen de vele problemen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd - overbevolking, klimaatverandering, besmetting, vervuiling, uitputting van hulpbronnen, grove ongelijkheid, falende economische systemen en politiek dogmatisme worden onderzocht, terwijl een nieuw systeem van overtuigingen.

    • Geneva, Zwitserland
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of International Management met een specialisatie in Digital Marketing geeft je een diepgaand inzicht in nieuwe en diverse strategieën, vooruitstrevende marketingtools en effectieve communicatie.

    • Swansea, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    Op de campus

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    8 weken

    Afstand leren

    Engels

    In de BA in Marketing aan de Concordia University, St. Paul, richt je studie zich op gecombineerde vaardigheden in het bedrijfsleven en marketing. Je studeert af en bent klaar om kritieke factoren te analyseren die bedrijfsresultaten stimuleren en hoe je marketinginspanningen kunt formuleren die differentiatie op de markt creëren.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Bij UFV is de graad in reclame bedacht rond zijn meest authentieke en gedifferentieerde activiteit: creativiteit. De reclameprofessional is in staat creatieve oplossingen te bedenken voor de behoeften van merken.