Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Undergraduate Studies in Media Management 2019

Opleiding Een bachelor duurt meestal drie tot vier jaar in beslag. Na het afstuderen, een individu is vaak bereid om het gekozen veld in te voeren. Het kan ook worden ondernomen om een ​​reeds gevestigde carrière, of voor te bereiden op een geavanceerde graad of certificering.

Wat is een Bachelor in Media Management? Dit programma is gemaakt voor de moderne toezichthouder in hoe je effectief gebruik van digitale media om de doelstellingen van de organisatie verder op te voeden. Studenten meestal krijgen een stichting in de financiële en logistieke aspecten binnen de media arena. Zij kunnen ook de ontwikkeling van de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ​​digitaal mediabedrijf beheren. Cursussen dekt vaak professionele ontwikkeling in het vormgeven van corporate image, het aantrekken van nieuwe bedrijven en het creëren van platforms voor de verkoop van producten en promotie.

Een individu kan ervoor kiezen om in te schrijven in een media management belangrijk voor een aantal redenen.De mogelijkheid om bij te blijven met de constante evolutie van de wereld van de digitale media is van vitaal belang voor professionals die willen relevant zijn in het veld blijven. Het leren van de vaardigheden die nodig zijn om aan te passen en te veranderen biedt personen met de mogelijkheid om door te gaan in hun gekozen beroep.

Het is moeilijk om de kosten van een bachelordiploma te voorspellen. Elke universiteit heeft zijn eigen inschrijving, collegegeld en de vergoeding schema. Cursussen en andere factoren zijn ook in het spel. Voordat u zich inschrijft, wordt aanbevolen dat een aspirant-student onderzoek elk aspect om ervoor te zorgen dat de educatieve doelstellingen zullen worden gehaald.

Na een student afgestudeerden met een diploma in de media management, kansen op werk zijn zowel overvloedig en gevarieerd. Digitale media specialist, media koper, social media strateeg, marketing manager, webredacteur en media-adviseur zijn slechts enkele van de loopbaantrajecten beschikbaar. Deze typen posities worden steeds vaker, maar ook meer gespecialiseerde.Een programma dat stages en netwerkmogelijkheden biedt kan vaak helpen een nieuwe gediplomeerde om een ​​voordeel te hebben bij het zoeken naar werk.

Een media management graad kan de impuls die nodig zijn om een ​​succesvolle professionele carrière te lanceren bieden. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer Lees Minder

1 Results in Media Management

NHL Stenden University of Applied Sciences

Ben je creatief, communicatief en geïnteresseerd in de mediawereld? Dan is de cursus Creative Business, Media Management misschien wel de juiste keuze voor u! ... [+]

Ben je creatief, communicatief en geïnteresseerd in de mediawereld? Dan is de cursus Creative Business, Media Management misschien wel de juiste keuze voor u!

Deze Engelstalige cursus biedt u de essentiële bedrijfs- en managementkennis gecombineerd met sectorspecifieke inzichten in de media- en entertainmentwereld. Dit programma bereidt je voor op een succesvolle carrière in de tv-, radio-, muziek- of marketingcommunicatiesector. Het eerste jaar biedt u inzicht in multimedia-technologieën, mediawetgeving en bedrijfseconomie. Gedurende de Creative Business-cursus neemt u deel aan ontwerponderwijs, waardoor studenten theorie kunnen toepassen op situaties uit het echte leven, zoals het maken van hun eigen mediaproducties. In het tweede jaar zul je duiken op het gebied van branding en communicatie, media en cultuur en mediarelaties. In het derde jaar leer je alles over strategisch management en ontwikkel je managementvaardigheden. Verder specialiseer je je in een veld naar keuze. In het vierde en laatste jaar doe je een stage en rond je je studie af met de bachelorscriptie.... [-]

Nederlanden Leeuwarden
September 2019
Voltijd
3 - 4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands