Bachelor's Opleiding in Media Management

Top 3 Undergraduate Studies in Media Management 2018/2019

Opleiding Een bachelor duurt meestal drie tot vier jaar in beslag. Na het afstuderen, een individu is vaak bereid om het gekozen veld in te voeren. Het kan ook worden ondernomen om een ​​reeds gevestigde carrière, of voor te bereiden op een geavanceerde graad of certificering.

Wat is een Bachelor in Media Management? Dit programma is gemaakt voor de moderne toezichthouder in hoe je effectief gebruik van digitale media om de doelstellingen van de organisatie verder op te voeden. Studenten meestal krijgen een stichting in de financiële en logistieke aspecten binnen de media arena. Zij kunnen ook de ontwikkeling van de praktische vaardigheden die nodig zijn om een ​​digitaal mediabedrijf beheren. Cursussen dekt vaak professionele ontwikkeling in het vormgeven van corporate image, het aantrekken van nieuwe bedrijven en het creëren van platforms voor de verkoop van producten en promotie.

Een individu kan ervoor kiezen om in te schrijven in een media management belangrijk voor een aantal redenen.De mogelijkheid om bij te blijven met de constante evolutie van de wereld van de digitale media is van vitaal belang voor professionals die willen relevant zijn in het veld blijven. Het leren van de vaardigheden die nodig zijn om aan te passen en te veranderen biedt personen met de mogelijkheid om door te gaan in hun gekozen beroep.

Het is moeilijk om de kosten van een bachelordiploma te voorspellen. Elke universiteit heeft zijn eigen inschrijving, collegegeld en de vergoeding schema. Cursussen en andere factoren zijn ook in het spel. Voordat u zich inschrijft, wordt aanbevolen dat een aspirant-student onderzoek elk aspect om ervoor te zorgen dat de educatieve doelstellingen zullen worden gehaald.

Na een student afgestudeerden met een diploma in de media management, kansen op werk zijn zowel overvloedig en gevarieerd. Digitale media specialist, media koper, social media strateeg, marketing manager, webredacteur en media-adviseur zijn slechts enkele van de loopbaantrajecten beschikbaar. Deze typen posities worden steeds vaker, maar ook meer gespecialiseerde.Een programma dat stages en netwerkmogelijkheden biedt kan vaak helpen een nieuwe gediplomeerde om een ​​voordeel te hebben bij het zoeken naar werk.

Een media management graad kan de impuls die nodig zijn om een ​​succesvolle professionele carrière te lanceren bieden. Om meer te leren, zoek uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

Lees meer

Bachelor of Science in Digital Media Management

EU Business School
Campus Voltijd 3 jaar January 2019 Spanje Barcelona Zwitserland Genève Montreux Duitsland München +5 more

Dit geavanceerde programma is ontworpen om u te leren hoe u digitale media kunt benutten en hiervan kunt profiteren ten behoeve van het vormgeven van het bedrijfsimago, het aantrekken van klanten en het creëren van een platform om producten te verkopen en promoten. Binnen de digitale mediaproductiesector is de vraag naar professionele projectmanagers, managers van sociale media en accountmanagers bijzonder groot. [+]

Digitale technologie heeft op elk gebied enorme veranderingen in de wereld gebracht, niet beperkt tot wetenschap, technologie, entertainment en politiek. Dit geavanceerde programma is ontworpen om u te leren hoe u digitale media kunt benutten en hiervan kunt profiteren ten behoeve van het vormgeven van het bedrijfsimago, het aantrekken van klanten en het creëren van een platform om producten te verkopen en promoten. Binnen de digitale mediaproductiesector is de vraag naar professionele projectmanagers, managers van sociale media en accountmanagers bijzonder groot.

Duur: zes semesters / drie jaar (optie zomer fast track beschikbaar)

Locaties: Barcelona, ​​Genève, Montreux... [-]


Bachelor in creatief zaken, mediabeheer

NHL Stenden University of Applied Sciences
Campus Voltijd 3 - 4 jaar February 2019 Nederlanden Leeuwarden

Ben je creatief, communicatief en geïnteresseerd in de mediawereld? Dan is de cursus Creative Business, Media Management misschien wel de juiste keuze voor u! [+]

Ben je creatief, communicatief en geïnteresseerd in de mediawereld? Dan is de cursus Creative Business, Media Management misschien wel de juiste keuze voor u!

Deze Engelstalige cursus biedt u de essentiële bedrijfs- en managementkennis gecombineerd met sectorspecifieke inzichten in de media- en entertainmentwereld. Dit programma bereidt je voor op een succesvolle carrière in de tv-, radio-, muziek- of marketingcommunicatiesector. Het eerste jaar biedt u inzicht in multimedia-technologieën, mediawetgeving en bedrijfseconomie. Gedurende de Creative Business-cursus neemt u deel aan ontwerponderwijs, waardoor studenten theorie kunnen toepassen op situaties uit het echte leven, zoals het maken van hun eigen mediaproducties. In het tweede jaar zul je duiken op het gebied van branding en communicatie, media en cultuur en mediarelaties. In het derde jaar leer je alles over strategisch management en ontwikkel je managementvaardigheden. Verder specialiseer je je in een veld naar keuze. In het vierde en laatste jaar doe je een stage en rond je je studie af met de bachelorscriptie.... [-]


Bachelor sport management, event management en media management

Campus M21
Campus Voltijd 6 semesters October 2018 Duitsland München Neurenberg +1 more

Duitse voetbalcompetitie is van wereldklasse. Maar sport is zo veel meer. Het is een miljard dollar business. Sport, event en media managers gebruiken hun kennis en vaardigheden voor succes en uitmuntendheid. Met de professionalisering van de gehele sportsector, de vraag naar goed opgeleide managers in clubs, verenigingen, instellingen en bedrijven. De studie sport management, event management en media management bij Campus M21 biedt een uitstekende basis voor een carrière in deze groeiende markt. [+]

DE STUDIE RICHTING SPORT, EVENT EN MEDIA MANAGEMENT IN DE LOOP VAN TOEPASSING MEDIA: SPORT STAAT VOOR PASSIE, EMOTIE en succes. DE SPORT zakelijke behoeften VELE goede manager.

Duitse voetbalcompetitie is van wereldklasse. Maar sport is zo veel meer. Het is een miljard dollar business. Sport, event en media managers gebruiken hun kennis en vaardigheden voor succes en uitmuntendheid. Met de professionalisering van de gehele sportsector, de vraag naar goed opgeleide managers in clubs, verenigingen, instellingen en bedrijven. De studie sport management, event management en media management bij Campus M21 biedt een uitstekende basis voor een carrière in deze groeiende markt.

Studienmodule - Sport-,Event- und Medienmanagement... [-]