close

Filters

Resultaten weergeven

Undergraduate Studies (Bachelor) in Media in Denemarken

Denemarken niet alleen bogen op schilderachtige steden, prachtige landschap en een prachtige kustlijn. Het is ook de thuisbasis van enkele van de meest vooraanstaande universiteiten van Europa en onderzoeksinstellingen. Neem een Bachelor in Media in Denemarken en krijgen een hoge kwaliteit graad in een professionele omgeving. Media behoort tot de meest invloedrijke industrieën van de wereld van… Meer informatie

Denemarken niet alleen bogen op schilderachtige steden, prachtige landschap en een prachtige kustlijn. Het is ook de thuisbasis van enkele van de meest vooraanstaande universiteiten van Europa en onderzoeksinstellingen. Neem een Bachelor in Media in Denemarken en krijgen een hoge kwaliteit graad in een professionele omgeving.

Media behoort tot de meest invloedrijke industrieën van de wereld van vandaag. Neem een Bachelor in Media in Denemarken om dit opwindende gebied lid en ontvang een complexe opleiding gericht op praktische ervaring. Je studie zal u in gebieden zoals cultuur, sociale en politieke ontwikkeling, media geschiedenis en professioneel schrijven.U zult ook krijgen een kritisch inzicht van de hedendaagse media en communicatie wereld en een sterke focus wordt gelegd op de vaardigheden van de leerlingen om zelfstandig onderzoek te doen.

Hebben genomen van een Bachelor in Media in Denemarken, zult u in staat om te gaan met wereldwijde media wereldwijd en deelnemen aan een scala van loopbanen. Aarzel niet en gelden voor een bachelor in Media in Denemarken nu! Kijk naar de onderstaande opties en vind de een dat u het beste uitkomt.

Lees Minder
Gerelateerde vakgebieden
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
University College of Northern Denmark
Aalborg , Denemarken

Heb je een diploma Design, Technologie

Heb je een diploma Design, Technologie -
Bachelor
Voltijds
3 semesters
Engels
sep 2021
15 mrt 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op

Gerelateerde vakgebieden