BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Milieu-economie in Europa 2021

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Milieueconomie geldt specifieke focus op het onderwerp van hoe de rijkdom zich gedraagt ​​onder bepaalde milieubeleid of voorwaarden. Studenten die een onderzoek naar dit onderwerp na te streven kan cursussen in de economische theorie, ecologie en het internationaal recht tegenkomen.

Er zijn meer dan vierduizend organisaties voor hoger onderwijs in Europa, van vooraanstaande onderzoeksinstellingen om kleine, onderwijs-gerichte universiteiten. Europa zelf is niet zo veel anders dan andere continenten, het bereiken van de poolcirkel tot de kust van Afrika.

Bachelor's Opleiding in Milieu-economie in Europa

2 Resultaten in Milieu-economie, Europa Filter

Informatie- en communicatietechnologie, bio-economie

Häme University of Applied Sciences (HAMK)
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het Bioeconomy Engineering-programma zal u als ingenieur uitrusten met de kennis en vaardigheden die uw doelstellingen voor duurzame ontwikkeling in praktijk brengen. Je zult ...

Lees meer

Bachelor of Science (B.Sc.) Bio-economie

Technical University of Munich Campus Straubing
BSc
<
Voltijds
<
6 semesters
Duits
Engels
Campus

Duurzaamheid en milieubescherming worden steeds belangrijker - in de industrie, de samenleving, de politiek, het onderwijs en onderzoek. Bio-economie streeft naar de transitie ...

Lees meer