BACHELORSTUDIES

Deeltijd Undergraduate Studies (Bachelor) in Milieugezondheid in Zuid-Afrika 2020

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Er is een algemeen begrip dat veel medische aandoeningen worden veroorzaakt door factoren die aanwezig zijn in de natuurlijke of kunstmatige omgeving. Milieu-gezondheidsprogramma's van plan om studenten voor te bereiden op deze correlaties te onderzoeken en bieden inzicht op basis van deze systematisch onderzoek.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Deeltijd Bachelor's Opleiding in Milieugezondheid in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Milieugezondheid, Zuid-Afrika Filter

Bachelor in milieugezondheid in milieugezondheid

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2021
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Opmerking: dit programma zal in 2017 worden aangeboden, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende raad in 2016

Lees meer

BTech in milieugezondheid

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2021
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De modules voor het BTech Environmental Health-programma omvatten Research Methodology IV, Occupational Health and Safety IV, Environmental Waste Management IV en Management P ...

Lees meer