BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor Programma's in Milieugezondheid in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika 2020

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Er is een algemeen begrip dat veel medische aandoeningen worden veroorzaakt door factoren die aanwezig zijn in de natuurlijke of kunstmatige omgeving. Milieu-gezondheidsprogramma's van plan om studenten voor te bereiden op deze correlaties te onderzoeken en bieden inzicht op basis van deze systematisch onderzoek.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Deeltijd Bachelor's Opleiding in Milieugezondheid in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

2 Resultaten in Milieugezondheid, Johannesburg Filter

Bachelor in milieugezondheid in milieugezondheid

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Opmerking: dit programma zal in 2017 worden aangeboden, onder voorbehoud van goedkeuring door de regelgevende raad in 2016

Lees meer

BTech in milieugezondheid

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

De modules voor het BTech Environmental Health-programma omvatten Research Methodology IV, Occupational Health and Safety IV, Environmental Waste Management IV en Management P ...

Lees meer