BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Moderne talen in Portugal

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Studenten die aan te gaan met de taal in een literaire, interpretatieve of ondernemende manier zou er goed aan doen om een ​​programma in moderne talen te voltooien. De leerplannen richten zich vaak op de talen van de keuze van de student 's, zolang zei talen actief gesproken.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor in Moderne talen in Portugal

1 Resultaten in Moderne talen, Portugal Filter

Taalwetenschappen

Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Portuguese (Portugal)
Campus

Opleiding doelstellingen: Om te begrijpen en de manier waarop taal activiteit, zowel in gesproken of geschreven, maakt deel uit van een meer algemene reeks van communicatieve ...

Lees meer